Jepjep, tänään Linka oli niin mainio agissa, että kyllä sen kanssa vuoden sisään kisataan jos ei kummia tapahdu. Vaikka radalla hääri muutama ylimääräinen ihminen ja laidalla useampi koira ja hihnojen toiset päät, niin mitään ei välittänyt. Häntä oli koipien välissä vuoroa odottaessa, mutta heti nous korkeelle heilumaan kun pääs tekemään.

Tehtiin ensin pelkästään vaalea putki kokeeksi kykeneekö toimimaan, sitten putkia ja hyppyjä muutama. Lopuksi vielä A. Ensin kokeilin vaan vauhdista että meneekö, nous ylöspäin, mutta käänty takasin. Pari kertaa pistin namin harjalle ja sain sen sillä nousemaan ylös asti että näki alastulopuolen namia hakiessa. Sitten tuli reippaasti koko hökötyksen. Toisella kierroksella tehtiin radalta pätkä muuri-A, eli väliin mahtui hyppy, pussi ja pari putkea. Nyt meni A:n tosi reippaasti häntä korkeella heiluen eikä yhtään jännittänyt. Kontaktinkin jäi ottamaan hienosti ja kun aikamme siinä syötiin makkaraa niin istahti siihen pinnalle että ollaan nyt tässäNauru Rengasta ei oo otettu kun pari kertaa, mutta jossain välissä kävi ite senkin hyppäämässä ja keppejä pujoteltiin kerran neljä. On se vaan pätevä!Klink Klink (raha) Pitää koittaa joskus muistaa videoida senkin menoa.. Linka ei muuten oo kevättalven jälkeen käyny kun kolme kertaa agissa ja pari kertaa kentän laidalla tekemässä keppejä.Silmänisku

Sodan kanssa kokeiltiin eilisten kisojen 2B rataa

Sodan kanssa otettiin lopuksi vielä puomia ja A:ta oikein urakalla. Soppa kelpuutti jopa makkaran palkaksi, niin kävin sitä syöttelemässä ja hyppelin välissä ympärillä sitä härnäämässä. Se kyllä ottaa kontaktin, mutta läpijuoksuna. Nyt pitää palautella muistiin, että siitä ei tulla läpi ilman lupaa. Hienosti se jo rupes ottamaan kun hokas, että pakko mikä pakko.