Tiistaina käytiin pellolla ja luontopolulla yhdessä Joonas-koiran ja Elinan kanssa. Molemmat haukut oli matkassa ja Soppa yllätti täydellisesti! Elinaa Soda on ennen arastanut, mutta kun nyt ei oltukaan tohtorissa eikä mitään nukutus(hallusinaatio)piikkejä matkassa, niin oli ihan kaveri. Joonas on 4v leikattu uros, eikä Soda selvästi tienny mitä sen kans pitäis tehdä. Ensin Linka meni sitä moikkaamaan häntä heiluen (sille tuttu kaveri) ja Soda vissiin päätti, että ai noi on kavereita, no ollaan sit mekin! Ja meni häntä pyörien nuuskuttelemaanNauru Linka ei oo ikinä ennen menny suoraan Sodan nähden haistelemaan muita koiria, varsinkaan häntä heiluen. Heti kun laskettiin koirat pellolle irti oli Soppa ihan hulluna Joonaksen perään. Yritti kovasti saada sitä leikkimään ja alkuun se sujuikin, mutta sitten Joonas sai tikusta silmään (selvis myöhemmin), eikä sitä enää napannut römytä ja urahteli Soppaa kauemmas. Soda parka ei millään ois halunnu uskoa, mutta keksi sitten muuta puuhaa. Mutta tässä pari kuvaa siltä reissulta.

_small.jpg_small.jpg

Eilen ja tänään käytiin Jyväskylässä agi-kisoissa, yhteensä neljä rataa tehtiin. La. tuomarina oli Johanna Nyberg ja tänään Minna Väyrynen. A-rata 5 ja loput kolme hyl. Tuolla C-radalla Soppa varasti ensimmäistä kertaa kisoissa ja samalla radalla meni alaleukakin verelle, mutta hampaita ei katkennut (koko eturivistö on jo valmiiks poikki).

Kotiin selvittyä lähdettiin vielä Linkan kanssa Nikkarilaan kiertämään luontopolku ja se onneton uppos suohon, harmi vaan tilanne jäi kuvaamatta..Nauru

Typyn tutkimukset osa 1-4
_small.jpg_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg