Oli aika kiva rata! Harmi vaan, että eka kerta kun mentiin jäi kuvaamatta. Meni meinaan tosi hyvin, kunhan vauhtiin päästiin!Cool Videolla on rata melkein kokonaan, alusta puuttuu hyppy ja putki, 19 takaakiertohyppy jää hyppäämättä ja samoin hyppy takaakiertona ennen A:ta ja lopusta viimenen hyppy suoraan. Kouluttajana ollut Janne kokeilee videolla Soppaa, joka ei kyllä enää malta kunnolla keskittyä. Säädettiin paljon hypyillä 4-6 kun en millään ehtinyt. Sitten sain sen menemään törkeen nätisti vaikka ohjasin varmaan kilometrin jäljessäNauru Sitten putken jälkeen kun ois pitänyt kääntyä niin paino vaan suoraan seuraavaan putkeen, ihan sama mitä kaikkea siinä kokeiltiin jarruiksi iskeä. Kerran jarrutin niin voimakkaasti, että pysähty putken suulle mennessä, mutta silti paino vaan suoraan... Koko radalla pudotti vaan yhden riman kun ohjasin, ja sekin sen takia että olin sen hyppylinjalla! Jee, ei enää rimojen roiskintaaKlink Klink (raha) Se oli sinivalkoisen putken jälkeen mentävä hyppy. Janne sanoi, että yllättävän hyvin Soda lukee vaikka ohjaan lähes koko ajan niin kaukaa takaa. Huh, harmittaa tosissaan kun ei oo videolla!

Linka oli myös mukana ja ihan tosi reippaana! Laitoin sen hallin laidalle häkkiin odottamaan kun mentiin Sodan kanssa ja typypä alottikin ihan mielettömän kiljumisen, kun lähdin Sodan kanssa radalle! Muuten ei kiljunu, kun käytiin Sodan kans pihalla tai muuten odoteltiin omaa vuoroa ja Linka oli siellä häkissä.. Tais iskeä kateus, pitää käyttää hyödyksi motivointiinKieli ulkona

Kuvat blogissa ei näy, koska pistin ne perropandillaan uusiin kansioihin niin on helpompi löytää mitä haluaa katsoa. Eli niissä on nyt väärät linkitykset, korjailen joskus osan.

Ja joo, käytiin koirapuistossa eilen! Molemmat koirat oli matkassa siis.. Puistolla oli valmiiks yks 5kk UROS, Tito, bokserin ja saksanpaimenen sekotus. Soda oli vähän kummissaan, että mikä se tämä on? Karvat pörhössä ympärillä pyöri ja sitten rupesivat vähän leikkimään. Linkan päälle jos Tito erehtyi pomppimaan, niin sai kyllä hyvin livakkaan äkkilähdötNauru Melkein heti meidän perässä tuli 4kk ajurityttö Nala. Pennuilla oli omat leikit, linka tökötti järkyttyneenä sivussa (hyh että sitä inhotti ne pennut!) ja Soda pyöri pentujen ympärillä huolissaan pöhisten karvat pörhöllään. Ei voinut ymmärtää ajurin kiljumista ja sheriffi kun on, niin piti koko ajan olla valmiina hoitamaan hommansa. Kotonakin jos kiellän Dorista vaikka aukomasta kaappeja tai raapimasta sohvaa niin syöksyy heti paikalle varmistamaan, että käskyt menee perillePäättämätön Muutaman kerran Soda lähti pentujen matkassa juoksemaan rallia ja koko ajan uris mennessään, lopulta sitten yritti käydä Titon päälle, mutta uskoi heti kiellosta niin pentu ei ehtinyt edes tajuta, että jotain tapahtuuNauru Titon lähdettyä tuttu Usva-malamuuttikin kävisi, mutta lähti aika pian. Linka jostain syystä innostui juoksemaan Nalan kanssa ja tyhmä ajuri luuli vissiin jänistä ajavansa.. Ajohaukulla pisti menemään ja Soda tottakai heti kaveria puolustamaan.. Kävi vähän komentamassa pentua, että eipäs kiljuta täällä! Omistaja oli vain tyytyväinen, että pentu oppii olemaan haukkumatta muita koiria. Soppa on aika hauska.