Eli tokoa tokon päälle.

La. tehtiin vielä ennen pimeää muutama tosi hyvä nouto pihalla ja kaukot ja himppu kunnollista seuraamista.

Su. käytiin hallilla tokoilemassa Tiinan & Tepon ja Jenniinan & Nitan kanssa. Kuvia napsin reenien jälkeiseltä metsäjuoksutukselta, niitä laitan kunhan saan nettiin ladattua.

Otettiin seuraamista niin, että ruutu ja hyppy oli häiriönä. Nyt jakso keskittyä hyvin, mutta tehtiin tosi paljon käännöksiä ja palkkasin melko tiuhaan. Alkuun varsinkin yritti nojata tosi rajusti, mutta lopetti sen kun kunnolla huomautin. Sitten tehtiin pysäytyksiä putkipainoa kierrättämällä, eli ei edelleenkään luoksarin yhteydessä. Sekä seisomista että makuuta, molemmat hienoja ja sitten tehtiin paljon läpijuoksuja ennakoinnin takia. Ruutua tehtiin myös muutama. Ensin Jenniina palkkas suoraan ruudun takaa ja sitten oikealta laidalta. Koska Soda ennakoi palkkausta ja kääntyi aina suoraan tuijottamaan Jenniinaa, niin sujautin palkan salaa Tiinalle ja menivät molemmat ruudun eri laidoille. Soppa parka pyöri keskellä ruutua ympyrää kun ei tiennyt mistä se palkka lentää.. Pitää tehdä tälleen jatkossakin, niin jos sen sais asettumaan. Ja rupeen myös itse välillä sitä palkkaamaan. Viimesenä yks hyppy ja meni yllättävän hyvin.

Ma. oli rivitoko. Otettiin lähes täys avo:n paikallamakuu, jätin tosin hihnan kaulaan, mutta tuskin sillä oli mitään vaikutusta. Ihan kaiken varalta, kun molemmin puolin oli urokset.. Reenien vetäjä sanoi, ettei karvakaan värähtänytKlink Klink (raha) Sitten tehtiin vuoroa ootellessa seuraamista, joka meni taas tosi hyvin. Vaikka nytkin reilusti käännöksiä ja paljon palkkaa. Tuli siinä jokunen pitkä suorakin. Kaukoja tehtiin myös aika paljon ja ne meni vaihtelevasti. Välillä nous tosi nopee ja välillä ei noussu ollenkaan tai oikein matelemalla. Omilla vuoroilla tehtiin ekalla nouto ja tokalla hyppy. Nouto meni paremmin kun viimeks hallilla. Ensimmäinen meni muuten hyvin, mutta heitin niin että kapula pomppi ja Soda ihan vähän leikki (tai käänti oikein päin ennen nostoa??) kapulalla. Tokalla heitto oli hyvä (edelleen liian lyhyt) ja nouto myös, paitsi jäi himpun vinoon sivulle, minkä korjasin ennen kapulan luovutusta. Hyppy oli muuten hyvä, mutta istuminen edelleen himpun turhan hidas. Kouluttajan mielestä kyllä ihan ok, mutta mutta.. Otettiin uudestaan vielä niin, että palkkasin suoraan istumisesta.

Tänään tehtiin käytävätokona kahteen otteeseen kaukoja, seuraamista ja jäävät. Kaikki hyviä, paitsi seuratessa yritti välillä nojata. Sain sen kuitenkin taas korjattua. Kaukot meni vaihtelevasti, viimenen istuminen oli tosi napakka ja sai superpalkan. Jäävät oli molemmat tosi hyvät.

Linka pääs myös käytävätokoilee, tehtiin seuraamista paljon ja meni tosi hienosti. Mussutti mun kättä huomattavasti vähemmän kun viimeks ja perusasennot oli oikein suoria. Mielettömällä täpinällä typy tekee töitä! Välillä sain myös seuraamiseen kontaktia pieniä vilkasuja joista palkkasin. Sitten muutama vauhtimakuu, jotka oli tosi kivoja myösHymy