Huomenna heti aamusta kokeeseen, tuskin montaa pistettä heruu.

Ke. tehtiin käytävätokoina seuruuta, kaukoja, pysäytyksiä ja jääviä. Kyllähän ne käytävässä sujuu, mutta sais toimia muutenkin...

To. oli rivitoko ja oli kisanomanen kerta, ainut että paikallamakuu oli vaan alle 2min. mutta meni hyvin vaikka vieressä ollut rotikkauros sitä koko ajan oli kuulema mulkoillut ja toisella puolella ollut pinseriuros piippas. Seuruu oli ok, mutta ei parasta mitä osais. Jäävät ihan jees, makuussa ei tosin pää menny alas, mutta ehkä se ei näissä haittaa. Luoksari otettiin suorana. Nouto oli myös hieno. Kaukot taas ihan mitä sattuu. Ekan istumisen sain jotenkin ylös tokalla käskyllä, mutta sillonkin kyyrötti epämääräsesti. Loput nous ekasta, mutta ei sillonkaan hyvällä ryhdillä ja makuutkin oli hitaat. Hyppy ihan jees, olihan sekin vähän hidas.

Kokeiltiin vielä noitten jälkeen sitä pysäytystä, eikä pysähtyny, hidasti kyllä raviin. Reenattiin sitä putken painon ympäri kierrättämällä ja sitten tehtiin pari luoksaria pysäytyksellä ja lomassa niitä suoria useampi. Kyllä se rupes toimimaan, mutta uskallan epäillä miten huomenna käy. Myöhemmin tehtiin vielä pihassa pallon kanssa juoksutuksen yhteydessä pysäytyksiä ja ne oli hyviä.

Tänään käytiin pellolla ottamassa vielä pallon heittelyn kanssa pysäytyksiä ja ihan vähän kaukoja jotka meni huonosti ja seuraamista. Äsken otettiin vielä käytävätokot ja kaikki meni nappiin. Tehtiin seuraamista, sivulletuloja, luoksareita pysäytyksellä ja ilman ja kaukoja pitkällä matkalla.

No, huomenna näkee miten käy.

Tajusinpa muuten just nyt, että kehään meno tulee olemaan melkonen ongelma. Me kun ei hallita sitä hillittyähallittua kulkemista just ennen töitten tekoa... Ups.