Joo, käytiin siellä Rantasalmella kokeessa. Makuu meni hienosti, kerran kuulema nous pää mutta saman tein puotti takasin. Tästäkin ihan pieniä pätkiä sitten videolla.

Ennen kehään menoa Soppa oli tositosi kuulolla ja aattelin, että vois jopa mennä ihan kivasti. Muttamutta.. Kehään kun astuttiin, se bongas ruudun kauimmaisesta kulmasta. Ehheh. Hinkkasin ja hinkkasin sitä sivulle ja lopulta nykäsin sen siihen istumaan, jonka jälkeen se suvaitsi jopa ottaa jonkun näkösen kontaktin. Lähdettiin seuraamaan ja herra kävi tutustumassa kaavion vierellä olleeseen valkoseen tötsään.. Takasin päin tullessa Soppa tällä kertaa bongas kehän laidalla töröttäneen ilmeisesti hyvin muumien mörön näköisen teltan.. Sinne siis pörhistelemään. Ja myöhemmin se ravas siinä melkein joka välissä örisemässä. Ärsyttävintä ehkä se, että Soppa seuras muuten jopa hienosti!Yllättynyt

Tässä nyt näitä pisteitä. Tuomarina Markku Mäntynen.

Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen taluttimetta: 5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
Luoksetulo: 0 (varasti, pöhinäkaari teltan kohdalle, tuli läpi, paino ohi ja kaarto jostain kaukaa sivulle...)
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10
Noutaminen: 9 (vino loppuperusasento)
Kauko-ohjaus: 10 (Sopan päässä on selvästi naksahtanu jotain!)
Estehyppy: 8 (kukaan ei tiedä miksi, loppuperusasento oli ehkä minimaalisen vino)
Kokonaisvaikutus: 8

Yht. 152p, 2-tulos, 4/5

Käytiin kehästä lähdettyä vielä moikkaamassa mörköä. Kyllä Soppaa hävetti kun tajus mille sitä tuli uhoiltua! Sehän olikin vain teltta täynnä rapsuttavia käsiä.. Hups.

Videolla kaikki luoksetuloa vailla (sitä ei videoitu eikä makuuta kokonaan), ja hypyn puolessa välissä loppui kamerasta tila kesken. Kyllä huomaa, että meinas seuraamisessa päreet palaa!