Tänään käytiin rivitokossa ja Soppa oli vaikka kuin pätevä!Cool Se oli koko ajan skarppina ja kuunteli kunnolla, vaikka touhus koko ajan ihan lähekkäin kahden muun nuoren uroksen kanssa. Ja Soda käveli nätisti rauhassa halliin ja kehään, mitä se ei oo tehny varmaan koskaan!Klink Klink (raha)

Paikallamakuu meni taas hienosti, molemmilla puolilla urokset. Sitten otettiin luoksetuloa, tai oikeestaan pelkkää istumista. Ensimmäisellä kahdella kerralla Soda varasti, mutta kolmannella otettiin paljon lyhyempi matka niin pysy istumassa mistä kävin sitten palkkaamassa. Otettiin vielä muutama kerta ja sillon pysy myös, vaikka ympäriltä käskyä huudeltiin ja verhon takana toinen porukka otti luoksetuloa (olin ihan varma että se syöksyy sinne, kun normaalisti aina yrittää...). Liikkeestä maahanmeno ja seisominen oli molemmat hyviä. Makuu oli ainakin nopeempi kun kummissakaan edellisissä kisoissa ja leukakin painu maahan. Seuraavana tais olla kaukot, jotka oli tosi hienot, nyt ei tullu myöskään eteenpäin ja nous paljon napakammin kun kokeessa. Ehkä se on vihdoin hokannu, että hallissakin niitä voi tehdä? Viimesenä otettiin kerran nouto, joka oli myös tosi hyvä. Nyt otti nätisti suuhun ja tuli suoraan sivulleNauru

Jäätiin vielä niiden kahden muun uroksen kanssa ottamaan ruutua, joka meni tosi hienosti. Nyt oli palkkaajat molemmin puolin ruutua, eikä Soppa jääny kärkkymään mistä se pallo lentää ja pysähty hienosti vasta käskystä, maahan en tietenkään vieläkään muistanu pyytää..

Sitten näitä kuvia muutaman viikon sisältä.

Lällyilijät

_small.jpg

_small.jpg

Puhelinkuvia peltoilemasta
_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

Muutaman viikon takaisen tokoilun jälkeinen metsäily Tepon ja Nitan kanssa

Tutkimuspataljoona ja yksi salapoliisi työssä..
_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

Doriskin huvittelee aina joskus

Raksuja metsästämässä
_small.jpg

_small.jpg

Sitten löytyi vielä tämmönen joltain lenkiltä Tepon kanssa
_small.jpg