Vapaaehtosia viemään tuon koiran lauantain kokeeseen?? Meinasin, että haettais nyt se tk1, mutta taidetaan jatkaa avoimeen ilman sitä.

Maanantain rivitokot meni kyllä ihan ok, mutta seuraaminen oli ihan järkyttävän näköstä! Kontaktista ei tietookaan ja muutenkin ihan ihmeellistä haahuilua. Soppa kutakuinkin löntysteli perässä, istumiset meinas unohtua ja baaa epätoivo iskee.. Ainut hyvä oli juoksupätkä, siks aikaa havahtu että ai pitäiskös täällä tehdä jotain? Paikallamakuu otettiin täyspitkä piilossa, meni hienosti häiriöistä huolimatta. Luoksetulo suorana oli myös tosi hieno, vähän jäi vinoon tosin, mutta sitä se ei yleensä tee. Jäävät myös avo tyyliin täydet kympit molemmat. Hyppyjä otettiin kaks, seisomalla ja istuen, molempiin hyppäämällä sivulle paluu ja nekin hienot! Istuhan se kyllä törkeen hitaasti taas, mutta istu kuitenkin. Ei maannut siis.

Eilen epätoivoissani otettiin käytävätokoja. Seuraamista, luoksari ja jäävät. Kaikki täyden kympin edestä. Tottakai kun yleisö ja häiriö puuttu.. Tänään aamulla kaukot kymppiplussan arvosta, makas pannarin näkösenä ja istu kun seiväs ois isketty selkään jei. Toimis vaan muuallakin niin ois ihan kiva..

Tän päivän rivitokoissa koira lamaantuki sitten ihan täysin. Paineistu jostain aina välillä ja kaikki meni hitaasti ja horroksessa. Muutama tosi lyhyt seuraamispätkä saatiin hyviä ja jotain muita pikkujuttuja, mutta yleisesti koira oli ihan pihalla. Ei tietookaan töitten teosta.. Ihan loppuun sain koiran heräämään ja tehtiin törkeen hieno suora luoksari!

Tokojen jälkeen käytiin vielä metsässä rallaamassa kolme viikkoa sitten Pietarista tulleen sakemannin näköisen Halvan ja pienen Lilli-villiksen kanssa.

Mutta joo, ehkä tehdään tänäänkin vielä vähän käytävätokoja?


Ps. Käytiin ne käytävätokot! Taas Soppa teki hienosti sekä seuraamiset että jäävät. Mikä on kun ei kentällä kiinnosta?Huuto
Linka pääs myös tekemäänCool Seuraamiset teki tosi innokkaasti, kovasti yritti mussuttaa kättä mutta palkkasin vasta kun laski irti, äkkiä typy hokas idean! Sitten muutama vauhdista maahanmeno, ensimmäiset Linkan kanssa ja avuilla meni oikein kivasti! Lopuks yks luokari, jossa vähän avitin sivulle tulossa, muuten ihan kiva ensimmäiseks. Olihan se vähän hidas, mutta mutta.. Odotin ettei ois ehkes pysyny, mutta hienosti pysyHymy