Käytiin ACE:lla agikisoissa tänään. Jätettiin A-rata ottamatta, mutta jäi sieltä vielä kolme hyllyä jäljelle.

Ekan radan tuomaroi Minna Räsänen. Se meni parhaiten, eikä tietenkään tullu kuvattua.. Alkusuora tosin meni säädöks, kun Soda kiertikin ekan hypyn (mitä ihmettä??), eli piti ottaa vauhtilähtönä, enkä saanu kahen ekan hypyn jälkeen kepeille oikeeseen väliin ennen kun kahden kiellon jälkeen. Sen jälkeen pituus ja putken suu suoraan sen eessä, mutta Soda tuumas että ei noin helpolla.. Haki putken toisen pään tosi vinkeesti ja painu sinne. Sit loppu olikin tosi kivaa menoa.

Kahdelle vikalle radalle vaihtu tuomariks Minna Väyrynen, ihan kivoja ratoja. Näistä eka meni säätämiseks, siitä on video mutta taidan jättää jostain syystä lataamatta.. Kepit meni tokalla yrittämällä. Vikasta radasta sitten se video, ja vihdoin ne kepit meni ekalla! Muulla ei ookkaan väliä. Ärsyttävä hylly!

Linka oli myös matkassa ja sai ratojen välit hengailla hallissa. Se oli tosi reippaana ja kykeni tekemään jopa temppuja! Kävi myös ihmisiä haistelemassa ja kerjäsi Hannalta nakkia ja rapsuja.

Kotiin selvittyä Linka pääs vielä lenkille herneniemeen. Siitä muutama kuva.

Joku urpo sorsa hälytti koko revohkan lentoon piilostaan, vaikka oltiin kaukana ja ihan hiljaa
_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

Aika mennä pissille
_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

Ups
_small.jpg_small.jpg

Sit vielä tokoiluista. Ehdin jo kyllästyä avoimeen ja ilmottautua agikisoihin just sille päivälle, millon Pieksämäellä ois ollu seuraavat tokokisat. Eli seuraavan kerran mennään voittajaan, toivottavasti vielä tänä vuonna. Ruutu on vähän kesken, metalli kesken, tunnarikapulat tilattu (=täysin alottamatta), luoksetulo vähän kesken. Kaiken muun pitäis sujua.