Tällä viikolla ollaan skarppailtu vihdoin sen tokoilun puolella (liian vähän), kokeeseenhan on enää reilu viikko (onneks mennään sinne alokkaaseen vielä kokeilemaan..). Tässä jotain sepustusta tän viikon rivitokoista:

Ma:

Paikallamakuu: Piilon kanssa, vieressä tolleri-uros joka vasta alotteli makuuta, eli häiriötä riitti. Leuka ei hievahtanutkaan!
Kaukot: Lyhyellä matkalla näytti jo ihan siedettävältä. Turhan hitaasti nousee, mutta nousee sentään.
Seuraaminen: Kunnon tahtojen taistelu! Tätä tehtiin ja tehtiin ja tehtiin! Keskellä hallia komeili hyppy, arvata saattaa missä oli Sopan silmät.. Seurattiin sitten ikuisuus ensin kauempana hyppyä ja sitten kierrettiin hyppyä ja suoraan sitä kohti ja täyskäännös hetkä ennen ja muuta mukavaa. Palkkailin taakse pallolla, ja lopulta se sit maltto jopa keskittyä!
Hyppy: Sekä seisten että istuen meni hyvin!

To:

Paikallamakuu: Otettiin täys 3min. Vieressä vanha Iisakki-collie ja Arttu toisella puolen. Taas hienosti leuka hievahtamattakaan. Tällä kertaa tosin jouduin korjaamaan maahanmenon, kun taitto taas etujalkansa vaikka kuin monesti alleen ja jäi siten vinoon..
Seuraaminen hihnassa: Välillä kontakti hävis, mutta parani kun tajusin kääntää taskuvyösydeemin niin, että ei osunu Sodan naamaan. Muuten ihan jees.
Seuraaminen irti: Parempi, mutta sais pitää kontaktin paremmin. Mitähän sille on tässä välissä ehtiny käydä??
Liikkeestä seisominen: Tehtiin kahdesti ja molemmat tositosi kivat!
Liikkeestä istuminen: Tämäkin kahteen otteeseen, hidas ylläriylläri..
Liikkeestä makuu: Kerran ja tosi hyvä!
Luoksetulo: Ei varastanu ja täysiä sivulle, eikä silti törmänny. Tehtiin siis suora.

Päätin pistää istumisen nyt tehoreeniin jotenkin, se selviää toivottavasti pian että miten.. Muuten pissii turhan moni liike. Avon kokeeseen on onneks vielä reilu kaks viikkoa. Pysäytyksiä pitää kans reenata vaikka pellolla joku päivä tai jossain.