Ma. ei päästykään sinne rivitokoon, mutta tehtiin päivällä jonkun verta jotain. Ti. ne agimöllit Varkaudessa, oli ihan mahdoton suora melko lopussa! On se videolla, pistän ehkä joskus jos muistan ja saan ladattua nettiin. Muutenkin vähän epämäärästä rämpeltämistä (en viitsiny ohjata loppu kunnolla kun ekalla kerralla meni kivasti), mutta meni kepit molemmilla radoilla ekalla yrittämällä!

Ke. päivällä käytiin ottamassa tokoa. Muuta en muista, kun että hyppy oli aika surkuhupaisa.. Soda kyllä istu hienosti hypyn jälkeen, mutta ilman käskyä.. Koitin sitten, että vieläkö se seisoo ollenkaan (kun ois vielä se yks alo käymättä..). Eihän se seiso. Se makaa tai istuu. Se siitä varmasta liikkeestäNauru Linkan kanssa käytiin myös hallissa ottamassa ehkä nopein reeni ikinä. Juostiin sisälle halliin, samassa vauhdissa tosi nopeet ja mutkikkaan imutusseuraamiset, jätin sen syömään nameja ja juoksin ulos ja Linka perässä heti kun sai syötyä. Ainakin sillä oli kivaa, eikä ehtiny hasitella puolta sekuntia! Illalla käytiin vielä Sodan kans ottamassa agia ja oli ihan kiva pien rata. Ainut, että kepit meni vauhdilla ja louskutuksella ohi, mutta avustajan kanssa sitten onnistui. Saas nähdä, miten sunnuntaina käy..Päättämätön

Eilen käytiin rivitokossa, missä oli joku uus pitäjä. Ensin otettiin pitkä paikallamakuu, mutta en uskaltanu mennä piiloon kun ihan melkein Sodan kylkeen tuli joku melkosen epävarmasti pysyvä iso lyttykuono. Soppa ei kuitenkaan kertaakaan noussu tai ees päätä nostanu tai kuikuille toisen suuntaan. Sit tehtiin ihan lyhyitä seuraamisia jotka meni tosi kivasti. Kokeiltiin myös pitkää peruutuspätkää, joka meni törkeen hyvin! Sit leikin lomassa istumisia, makuita ja seisomista ja sit sivulletuloja. Sit vaan ooteltiin omaa vuoroa, kun jokainen teki kouluttajan kans yksittäin kaks haluamaansa liikettä. Meiltä loppu namit kesken, niin piti tehdä viimetippaan suunnitelman muutos ja otettiin nouto ja yks suora luoksari, mitkä palkkasin lelulla. Tähän asti So on noutanu tosi hyvin, mutta nyt teki tuodessa ihme koukauksen ja jäi poikittain mun oikeelle puolelle eteen istumaanYllättynyt Tokallakaan kerralla ei tullu suoraan ja ohjasin kädellä sen sit sivulle, ennen kun jäi väärään paikkaan. Jälkikäteen sit mietin, että voiko olla jos en seissy kunnolla suorassa? Soppa ainaki reagoi siihen herkästi.

Linkan kans on myös tehty useempi pitkä pelto/metsälenkki ja nytkin makaa ihan reporankana tuossa. Niistäkin on sen miljoona kuvaa, mitkä pitäis käydä läpi ja latailla nettiin. Ehkä joskus?