Tällä viikolla ollaan useempi kerta käyty taas tekee keppejä ja kokeiltu vaikka sun mitä ohjureita ja mitä ikinä, mutta eipä oo paljoa ollu apua. Eilen sitten ACE:lla oltiin ainoina paikalla meidän ryhmästä, niin saatiin reenata koko ajan edestä, Marianne oli tuuraajana pitämässä kivoja reenejä. Lopussa tehtiin keppejä avokulmasta niin, että lähetin Sopan kepeille kauempaa ja avustaja nykäs sen nenästä oikeaan väliin ennen kun ehti singota tokaan. Melko nopeasti Soda hokas idean, jei! Silmätkin rupes välillä vilkuilemaan oikean välin suuntaan, eikä tuijottanu enää niin kiinteesti kakkosväliin.Cool

Tänään käytiin vielä illasta tokoilee ja tuli törkeen hienoja ja pitkiä seuraamispätkiä! Paikallamakuita tehtiin myös kaks, molemmat hyviä. Molemmat jäävät kerran ja pysäytyksiä tehtiin makuuta, seisomista ja istumista eikä niissäkään missään mitään vikaa. Istuminenkin (kaukoja varten) meni leikin lomassa säpäkästi. Ehkä Soppa ei sittenkään makaa koko kaukoja, hmm? Vielä huominen ja tiistai aikaa ennen Varkauden möllejä, kattoo siellä sit mennäänkö tekee alo vai avo.

Linkakin on saanut slaagihoitoa ihmisten ilmoilla (ACE, telttajuhlat, Tuulan agikoulutus, kaupunkilenkit..) ja opiskellut temppuja (seisominen, kumartaminen, seuruu). Perjantaina otettiin myös ihan himppu agia ja typy teki hienosti hommia vaikka Hanna ja Papu touhus ihan vieressä!