Eilen käytiin Sodan ja Linkan kanssa koirapuistoilemassa. Siellä oli vastassa parivuotias hulvaton beagle-poika, enkä uskaltanu heti laskea Soppaa mukaan vaan iskin sen hihnan portin tolppaan aidan toiselle puolelle. Linka alotti rallit beaglen kanssa hetken jännityksen jälkeen (uskalti urahtaa kun toinen oli liian tungetteleva!). Soppa aikansa katteli ja pomppas sitten aidan yli tarhaan.. Nostin sen takasin toiselle puolelle ja pidettiin neuvottelu käytössäännöistä ja sitten laskin mukaan. Nätisti ne rallas, Soppa ei ehtiny edes haistaa beaglea kun piti päästä mukaan juoksemaan. Sillä varmaan unohti tapella...Päättämätön Jonkun aikaa rallailivat ja sitten Soppa rupes pörhistelemään, eikä beagle tajunnu mitään (onneks) ja sitten lähtivät ennen kun ehti rähinöitä tulla.

Soda ja Linka jatko vielä keskenään, siitä kuvia.

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg


Linkakin tietää miten paimenet vaanii
_small.jpg_small.jpg

_small.jpg

Soppa osas sanoa EI!
_small.jpg

NaurunaamatNauru
_small.jpg

Tänään käytiin agittelemassa Stiinan ja Röllin kanssa. Sodan kanssa tehtiin härdelliä kahdella vierekkäisellä suoralla putkella ja kolmella hypyllä jotka oli ympyrässä. Muuten meni oikein mainiosti, mutta yhdessä kohtaa Sopalle iski putkihurmos ja juos vaan kahta putkea ympäri eikä yhtään kattonu mihin ois pitäny mennä. Se ei onneks kestäny paria kierrosta pidempään..

Linkan kanssa tehtiin keppejä ja putkea. Kepeissä ei mitään ihmeellistä, edettiin yks väli eteenpäin. Putkella kykittiin taas varmaan 10-15min miettimässä uskaltaako sinne mennä vai ei. Heittelin nameja ja Linka kurkotteli niitä aina kun uskalti, pitkän pohdinnan päälle lopulta naksahti päässä ja siitä tulos videolla.

_small.jpg

Kotona Linka opiskeli vielä kosketusalustaa hetken ja hyvin se taas sujui. Tarjos myös alustan päällä makaamista ja istumistaKieli ulkona

Ps. Saatiin ACE:lta treenipaikka parillisten viikkojen lauantain jokersiin!Klink Klink (raha)

Pps. Ilmottauduin hetken mielijohteesta ja puolivahingossa Kuopioon agikisoihin parin viikon päästä, tarkotuksena kokeilla kaks rataa...Yllättynyt