1300020491_img-d41d8cd98f00b204e9800998eKeskiviikkona käytiin Sopan kanssa agittelemassa, oli kiva normaalia pidempi vauhtirata, jolla oli pakko juosta. Ja tulihan sitä juostua.. huhhuh. Muuten meni oikein hyvin, mutta kepeille ei meinattu Soppaa saada millään. Vauhti oli niin hurja ja ite jäin niin hienosti jälkeen, että ei vaan meinannu onnistua. Eka kerta tais mennä jotenki tuurilla, mutta myöhemmin ei enää onnistunu. Keinu meni myös ekalla kerralla lentelyks, mutta sitten maltto tehä kunnolla.

Torstaina Linka pääs pitkälle hihnalenkille, jonka jälkeen käveltiin Sopan kanssa eläinkaupan kautta tohtorille silmäpeilaukseen. Terveet on! Paluumatkalla Soda ois tarvinnu aurinkolasit, vaikka olikin pilvistä. Hyvin se kulki simmut ummessakin.. Cool

Perjantaina Sopalla oli aika tylsä päivä, kun meinattiin mennä illalla agiin, mutta oli niin hirvee keli eikä huvittanu pestä koiraa kivituhkasta niin jätettiin väliin.. Linka pääs aamupäivästä kuitenkin agittelemaan. Mukaan lähti myös Stiina ja Rölli sekä Tiina ja Arttu, jotka tuli Pieksämäellä käymään. Linka ei hirveesti kyenny keskittymään uudesta seurasta, niin tehtiin vaan yhtä hyppyä niin, että Stiina palkkas namikupilla. Vähän ajan päästä hallille tuli myös Harri ja joku muu mies odottamaan vuoroaan ja sillon käytiin tekemässä keppejä. Onnistuneita saatiin ihan kivasti, vaikka joka välissä piti tarkistaa mitä ne ukot tekee ja onko ne vielä siellä ja mitäs jos nyt teen niin onko ne vielä sen jälkeenkin tuolla jajaja... Kepeiltä kun tultiin pois niin miehet syötteli Linkalle nameja ja rohkeasti tuo kävi niitä kerjäämässä! Nyt rupes Stiinan kaveriks oikein kunnolla, kun oli ainut tuttu vieraampi ihminenNauru Agin jälkeen mentiin vielä suoraan Linkan, Tiinan ja Artun kanssa kiertämään lyhyt peltolenkki. Arttu oli ihan järkyttyny Linkan rähinäleikeistä..

Lauantaina Soda pääs ACE:lle agittelemaan. Olikin hyvä kun ei perjantaina käyty, nimittän heti kun päästiin ACE:lta kotiin ja sain hihnan pois niin lösähti siihen paikkaan nukkumaan ja sikeitä veteli useemman tunnin putkeen ja sitten vielä yöunet päälle. Ennen kotiin lähtöä käytiin Sopan kanssa jäähdyttelemässä metsätiellä, missä sai olla vapaana. Siellä namitkin kelpas niin samalla otettiin pysäytyksiä istumaan, maahan ja seisomaan. Näitä siis sekä Sopan mennessä musta pois päin että kohti tullessa, hienosti osas! Sitten tehtiin hidasta, normia ja nopeeta seuraamista ja siinä lomassa parit jäävät. Teki kyllä mahdottoman hienosti kaikki tokottelut, surkeus kun hallissa nousee vire kattoon!

1300020635_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1300020606_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Agittelut Soppa meni hirmu hienosti. Mitä nyt ei hakenut suorassa linjassa olleita keppejä, joihin piti taas mennä vauhdissa. Pitää ens viikolla koittaa reenata sitä oikein kunnolla.. 11-13 meni ekan kerran (tuurilla??) jotenki ihmeellisesti, mutta sen jälkeen ei saatu enää menemään millään. Ei minä eikä Harri.. Joko Soppa käänty heti putkesta tiukasti putken ja hypyn välistä tai jos hyppäs niin liikaa kohti toisia keppejä ja meni putkesta ohi. Harri sano että on älyttömän harvinaista, että iso koira pystyy tekemään niin tiukan mutkan mitä Soppa teki putken ja hypyn väliin. 13-17 kerrostettiin niin, että ite juoksin kokonaan puomin toista puolta ja Soda haki ite hypyt ja kierti käskystä viimesen hypyn, kun en ehtiny ohjaamaan ennen kun puomille vasta. Siitä Harri sano myös, että erittäin harva koira osaa kiertää hypyn pelkästä käskystä varsinkaan puottamatta rimaa jei! Viimenen putki ja neljä hyppyä meni ihan sähläykseks, siihen ois pitäny tehä takaaleikkaukset jotenki ihmeellisesti enkä vaan osannu, bah.

ACE:n ajan Linka ja Doris oli hoidossa porukoilla ja maukin pääs narunjatkoks pihalle. Illemmalla Linka pääs vielä koirapuistoon Tepon kanssa. Teppokaan ei oikein innostunu Linkan rähinöistä, mutta kyllä se sitten lopulta lämpeni Linkan kanssa riehumaan. Tajus vissiin, että jos on vielä hengissä ja naarmuitta, niin ehkä se tyttö ei sitä syö.Kieli ulkona

_small.jpg

Tänään alotettiin aamu suoraan koirapuistolla. Tiina, Arttu ja Teppo lähti myös, mutta oli siellä seuraa ennestäänkin kultanennoutaja, ranskis ja joku springerin näkönen pentu, tyttöjä kaikki jes! Aikansa kun olivat riehuneet niin noutaja lähti ja Usva-malamuutti tuli tilalle. Myöhemmin tuli vielä Tomppa-kk. mäyrä ja siinä vaiheessa Soppa alotti rähinät ja joutu aidan taa kattelemaan muitten touhuja. Se springerin näkönenkin lähti jossain välissä ja sen tilalle tuli nuori tolleri-poika Aatu. Kyllä oli hyvät rallit!

Linka-parka erehty ottamaan pari juoksuaskelta ja kaikki lähti peräänNauru
_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg