Alkuviikosta käytiin hallilla tekemässä vaihteeks tokoa. Kaukoja otettiin takapalkalla ja seuraamista aika paljon. Pari luoksetuloa ja erikseen pysäytyksiä seisomaan, maate ja istumaan. Kaikki teki hienosti!Cool Sopan jälkeen Linka kävi tekemässä vauhtiputkea, keppejä ja vielä lisää putkea. Sitten lähdettiinkin jo pois, ettei ehtiny kyllästyä.

Keskiviikkona Linka pääs koirapuistoon ja samaan aikaan sattu toinen viipurilainen, 10kk Asta. Alkuun Astaa jännitti hirveesti ja räksytti Linkalle pitkän tovin ja Linka törötti tarhan toisella laidalla ihmettelemässä sitä rähinää. Lopulta uskalsivat toisiaan nuuskimaan ja pääsivät ralleille, Asta ei vaan hirveesti Linkan leikeistä välittänyt...Nauru

_small.jpg

Illalla Sodalla oli agi ja taas vaihteeks tuli ongelma siitä Sopan tiukasta kääntymisestä. Soda kierti muurin niin hipomalla, että rämäytti aina palikat kunnolla alas, eikä siihen kohti tietenkään saanu sitä oikein tekemään isompaa kaarta. Lopulta meni ok kun yritti vaan ohjata mahdollisimman hitaasti ja rauhassa. Kepeille oli taas liikaa vauhtia ja haki tokaan väliin ja välillä kiirehti niin paljon, että rupes harppomaan välejä tai jätti vikat tekemättä. Ihme seilaamista nuo kepitkin kun välillä osaa ja sitten taas ei.. Toivoo sopii, että huomenna osaa.

Eikä Linka enää ulise tai tee muutenkaan tuhoja ilman Soppaa yksin ollessa. Läähättää kyllä kovasti ja on tohkeissaan kun tullaan takasin ja ryntää heti vesikupille, että kyllä se vielä itestään stressaa. Oon lenkittäny noita aika paljon erikseen, niin saa kunnolla siedätystä.

Tänään käytiin aamusta koirapuistossa Reetan, Kipen ja Nupun kanssa. Soda ja Linka pääs molemmat matkaan.

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg