1297193147_img-d41d8cd98f00b204e9800998eViime keskiviikkona Jossu piti agireenit, oli kyllä melkonen rata.. Loppuun ei päästy koskaan, mutta jonkun matkaa kuitenkin. Ratapiiroskin hänksöttää taas jokaseen maholliseen suuntaan.

Eka toppi tuli muurille, jonka jälkeen tahkottiin kunnollista sylkkäriä kutoselle.

Sitten ylläri ylläri, seuraava paussi slalomeille. Koitettiin kerran niin kun on ennenkin tehty ja jäin taas jälkeen ihan liikaa. Jossu kysy ollaanko koitettu peruuttaa, koitettiin ja ne meni täydellisesti.. Hopsan. Aina on vaan kaikki kilpaa hokenu, että koskaan ei saa peruuttaa, niin eipä tullu mieleenkään.

12-15 oli jotain aivan ylitsepääsemätöntä. Jollain toisella tavalla ois varmaan onnistunu vähän paremmin, mutta Jossu koitti iskostaa mun jalkoihin jotain ihmeellistä kuviota, jota en vieläkään tajunnu. Varmaan ihan kätevä juttu jos osais..

Keppejä otettiin erikseen pari toistoa lopuks.

 

 

1297193533_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten lopuks tehtiin tämmönen "nopee ja helppo vauhtipätkä" ajastettuna. Meidän rata tökkäs 8-10 hypyille. Soda tekee hirveitä kaaria käännöksiin ja jatko tyytyväisenä matkaa ysiltä kolmeentoista. Lopulta saatiin onnistumaan kun just ja just ehin tehä valssin kasin jälkeen, mutta meni kyllä enemmän kun tiukille. Ehheh.

 

Linka on koittanu kovasti vastustaa pakkolepoa. Koko ajan yrittää saada Dorista leikkimään ja rallaamaan, sitten kun kiellän niin vähän väliä koittaa uudestaan. Lopulta kun on rauhottunu niin Doris alottaa Linkan härnäämisen.. Seuraavaks Linka käy hakemassa millon mitäkin järsittäväks, muutaman kerran hakenu myös kengän, mutta tuhoja ei oo (vielä) saanu aikaan. Huomenna aamusta tikkien poistoon, josko sitten saatais ees lenkkeillä vähän.

 

 

_small.jpg_small.jpg

Lauantaina käytiin Varkaudessa mölli-agissa, molemmilla radoilla sama ylityperä moka. Mentiin radat melkein peräkkäin, eikä välissä käyny mielessäkään miettiä miten toka mennään.. Ihme kyllä yhtään rimaa ei pudonnu, mutta kolis kyllä senki eestä. Tässä videot molemmista radoista.

Sunnuntaina Linka lähti mukaan Partaharjulla järjestettyyn talvitapahtumaan ihmettelemään. Alkuun oli ihan järkyttyny ihmisistä, mutta rupes se sitten turtumaan touhuun ja häntäkin ilmesty koipien välistä. Aina kun jännitys vähän helpotti, kävi keräilemässä nameja Tiinalta, Minnalta ja Mikalta. Lopuksi katseli vielä autosta parkkipaikan humua sen aikaa, kun me rymyttiin mäen ja napakelkan kanssa.

Talvitapahtuman jälkeen lähdettiin vielä Sodan kanssa harrastamaan extreme-menopeliulkoilua. Löysin nimittäin joku päivä sitten varastosta vanhat minarit. Iskin ne jalkaan ja pistin Sopan vetämään ja lujaa mentiin! Tiina ja Teppo-mäyrä lähti myös mukaan tavan suksilla, eikä nekään jääny yhtään jälkeen. Nyt pitäis hommata husky-valjaat tuolle pojalle.

stiga-micro-blade-mini-sukset-mustat.jpg