Linka ei ollu kuulemma välittäny raketeista juur mitään, mutta Soppa pelkäs senkin edestä. Pitää ottaa jossain vaiheessa paukkureeni työn alle. Doris oli vissiin pärjäilly myös ihan hyvin raketeista huolimatta.

Sunnuntaina mentiin hallille ottamaan agijuttua, tarkotuksena reenata lähinnä slalomeja (ikuinen murheenkryyni) kolmella hypyllä, mutta tehtiin me myös vähän keppireeniä ja A:ta. Slalomitkin meni yllättävän hyvin, tosin vauhtia ei otettu hyppyrivin molemmissa päissä olevia mutkaputkia enempää.

Annoin Linkan olla taas alkuun vapaana samalla kun reenasin Sopan kanssa, mutta sepä olikin reippaampi kun koskaan ennen (oli ilman sateliittia) ja homma meni ralliksi. Linkan menosta kyllä näkyy, että karjakoiraa täytyy olla. Samanlaisia paimennuseleitä kun Sopalla ja lisäksi näykki koivista, hännästä, niskasta.. Ihan mistä vaan yltti tarraamaan. Jästipääkin vielä, vaikka So kuinka yritti sanoa, että "nyt irti, mä teen töitä!", niin ei siitä tullu mitään. Siispä Linka kiinni ja Soppa sai tehdä rauhassa hommansa.

Lopuksi Linkakin sai koittaa slalomeja ja sepä oli taitava kun mikä! Yhtään ei arkaillut vaan suoritti koko jutun oikein täsmällisesti. Putkeen sitä en saanu edelleenkään menemään, mutta A:n se kiipes melkein houkuttelematta puoleen väliin useita kertoja, sitten oma pituus petti enkä saanu houkuteltua pidemmälle.. Ehkä se ens kerralla uskaltaa?

Karvaa ilmesty myös vuodenvaihteessa puolet lisää, reidetkin on melko karvaset. Posket vaan vieläkin kaljut ja tahmeat ja niska melko kalju, ei tosin enää niin paha. Ja häntäkin paljon parempi! Tässä tältä päivältä hätäseen otetut kuvat, kun kuppi alko olla jo tyhjä.

_small.jpg_small.jpg?rotation=3  _small.jpg

Linka löhöilee toista päivää ilman sateliittia, yksin ollessa ja yöllä vaan pidetty : >_small.jpg

Ps. Huomenna mennään koko revohka tohtorille, siitä sitten tarkemmin