Tänään oli Linkan vuoro päästä kahdestaan pitkälle lenkille. Tosin melkein heti lenkin alussa tuli kulman takaa vastaan Stiina ja Rölli sekä Sanna ja Tiuhti, eli puolet lenkistä meni isommalla porukalla. Takasin päin kun tultiin kahdestaan, yhden kaupan pihassa oli kiva iso rotikka joka säikäytti Linkan (ja pari muuta ohikulkijaa) kunnon rähäkällä, mutta kyllä se tyttö siitä äkkiä tokeni.

Soppakin pääs ihan lyhyen lenkin kahdestaan ja äsken tehtiin käytäväkaukoja. Soda putoo maahan törkeen tyylikkäästi, onneks on matto pehmittämässä leuan kolahduksia.. Istuminen on vähän nihkeempi, mutta ehkä sekin siitä. Huomenna Linkan leikkauksen aikana käydään Sopan kanssa ostamassa yyperherkkunameja ja reenaillaan niillä sitten!

Eilen agi jäi väliin pakkasten takia, mutta Soda pääs lenkille Stiinan ja Flickan kanssa. Melkosen nöyrää poikaa kyllä oli, oisko ottanu itteensä kun Stiina komenti Flickaa? Hassu Soppa.

Jos jollain on ylimääränen ja kevyt reki, potkuri tai mikä vaan talvella liikkuva menopeli, niin meille saa tarjota! (tai sopivat vetovaljaat)