Aamulla lähdettiin koko revohka tohtoriin ottamaan rabiesvasta-ainetestejä ja Linka samalla leikeltäväksi. Sitkeästi tuo tyttö koitti itteään hereillä pitää, mutta lopulta oli pakko asettua nokosille. Kunhan Sopan testi oli otettu, se ihmetteli Linkuran väsymyspuuskaa lopun ajan. Doristakin piti pikkasen rauhotella, että saatiin testi otettua. Doris kyllä heräs jo kotiin ajellessa aika hyvin.

Palkaksi urheasta tohtoroinnista Soppa sai kivapäivänKlink Klink (raha)Kotimatkalla käytiin hakemassa kuivattua kanan maksaa ja naudan keuhkoa namnam! Sitten heitettiin Doris kotiin horrostelemaan ja lenkkeiltiin kivasti kivassa säässä kivalle jäälle kivasti hurjastelemaan. Kyllä Soppa otti ilon irti!  Kamera jäi kotiin, mutta puhelimella sai sentään jotain. Kotona kivapäivää jatkettiin keuhkojen ja kaukojen merkeissä ja iltapäivällä Sodalle tuli kylään ihan oma kaksijalkainen leikittäjä : > Nyt on väsytetty bc!

_small.jpg_small.jpg_small.jpg

Tohtorista soitettiin puol tuntia etuajassa, että nyt vois Linkaa tulla hakemaan. Oli kuulemma heränny ja seilas levottomasti ympäriinsä. Menin hakemaan ja siellä se oli leikkaushuoneessa keinumassa. Heti kun tulin kävi moikkaamassa ja painu nukkumaan uudelle petilleen. Linka oli kuulemma köpöttäny toisen hoitajan perässä ruokatauolle ja se oli pakko ottaa mukaan keittiöön, kun ei suostunu jäämään yksin. Osas taas ottaa huomionsaNauru

_small.jpg

_small.jpg_small.jpg

Doriksen rauhotuksen käytin myös hyväksi, kerrankin pää pysy paikallan eikä pyöriny kun väkkärä ja mätkiny tassuillaan!

_small.jpg

Sitten vielä parin päivän takanen puhelinkuva Doriksesta leviämässä.
_small.jpg

Lisää kuvia lätkin elukkagalleriaan useempaan kansioon, sieltä voi käydä ettimässä.