Tiistaina käytiin koko revohka tohtorilla. Linkalla oli kontrolli ja samalla se ja Doris sai rokotukset, Sodalle uusittiin rabies ja Doris sai sirun niskaan. Soda oli jälleen kerran meidän pelkuri, kun meinas pakittaa heti ovelta ulos ja odotustilasta tohtorin huoneeseen mentäessä yritti myös syöksyä ovesta pihalleKieli ulkona Kyllä se sitten rauhottu kun huomas, että ei häntä tällä kertaa pistetäkkään unille vaa Linkaa siinä ronkitaan. Kaikki anto laittaa piikit nätisti, eivätkä varmaan edes huomanneet mitään. Doriskaan ei protestoinu sirupiikkiä, vaikka se olikin melkosen kokonen pikkumiaun niskaan. Kuun vaihteessa mennään vielä ottamaan kaikilta vasta-ainetestit ja Linka taitaa jäädä sillon leikeltäväksi.

Keskiviikkona Soda kävi agittelemassa hallilla. Tällä kertaa reenailtiin lähinnä keppejä kovasta vauhdista ja ihan hyvin meni. Rengasta tehtiin myös läheltä ja kaukaa ja ihan ihmeellisistä kulmista, eikä kertaakaan mennyt väärin!Klink Klink (raha) Keinua myös muutama, eikä siinäkään mitään ongelmaa.

Samalla kun Tiina ja Arttu otti agia niin me tehtiin seuraamista ja kaukoja hallin laidalla, molemmat ihan ok. Ruutu tökötti myös hallissa valmiina koko reenin ajan ja lopuks otettiin sitä monta kertaa ensin namipalkalla ja sitten Tiina heitteli palloa ruutuun eri suunnista. Hienosti se Soppa sinne osaa mennäCool Kesken agijuttujen olin jo näyttänyt sille, että tuolla se ruutu on ja So ois heti halunnu syöksyä sinne, mutta maltto agitella kun kielsin menemästä.

Tänään olikin vähän jännempi päivä.. Varkaudessa oli agimöllit ja pitihän sitä lähteä kokeilemaan, vaikka aamulla oli kuumetta ihan reippahasti. Ratoja oli kaks eri tasosta ja sai mennä kahdesti jos halus. Valittiin se helpompi versio tällä kertaa, katotaan miten ens kuussaSilmänisku

Ensimmänen yritys

Toinen yritys

Kertokaa jos joku tietää, mitä tuossa kolmannella hypyllä aina tapahtuu kun se rima lentää niin komeasti?