Lauantaina käytiin Sodan, Rölli-cavan ja Vilho-portugeesin kanssa agittelemassa. Sodan kanssa tehtiin ihan vähän hyppy-putki -pyöritystä ja siinä lomassa kerran puomi. Soppa otti myös sen kontaktin tosi hienosti, vaikka juoksin hidastamatta ohi. Kolmen hypyn suoralta otettiin keppejä ja nekin suju yllättävän hyvin ja yksittäin keppien hakua eri kulmista. Nekin ihan ok, ei vaan vieläkään kestä liian avonaista kulmaa. Bonuksena Soppa onnistu matkustamaan sivistyneesti poikien kesken ees taas ja treenaamaankin ilman ensimmäistäkään uhoomista saatikka rähinää. Kivakiva!

Linka taas on toipunu leikkauksesta vähän turhankin livakkaan. Vähän väliä se yrittää haastaa Dorista tai Sodaa leikkimään ja hääräilee muutenkin. Ja tohtorihan kielti äkkinäiset liikkeet, pissilenkkejä pitemmät kierrokset, hyppimiset ja muut vastaavat ainakin tikkien poistoon asti.. Hopsan. Linka on nyt joutunu tyytymään aivojumppaamaan lelujen kanssa ja tekemään pientä tokojuttua ja simppelejä temppuja.

Soppakin on tokotellu, lähinnä kaukoja ja seuraamista. Välillä kaikkea muutakin mahollista. Kaukoissa istuminen on menny taas hitaaks ja ryhti on ihmeellisesti lösössä, mutta ehkä se alkaa taas olemaan himpun parempaan päin.