Tänään Soppa kävi siellä ACE:lla pitkästä aikaa. Jos oisin rikas, niin maksettais oma paikka käytäis Sopan kanssa säännöllisesti. Tuli tosiaan enemmän kun tarpeeseen! Miljoona uutta juttua harjoteltavaks.. Tässä on nyt kuva radasta (mukana myös muita esteitä) ja sitten vielä tuo epämääränen ratapiiros, mitä en saanut millään täsmäämään.

1295109770_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1295109811_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Alussa opeteltiin ihmisnuolta (uus juttu), mistä laitan kaks videopätkää tuohon alle.

Kolmoselle tehtiin ennakoiva valssi, mitä ei oo tehty kun ACE:lla.

Kasiputkeen heitettiin hauskasti ulkokautta ja sitten viskottiinkin niitä rimoja oikein kunnolla... Neljäntoista sai ite päättää, kumpaan päähän pistää. Sopan kanssa mentiin sisempään, kun en jaksanut rueta taiteilemaan sitä kauempaan päähän. Muutenkin tarpeeks tahkottavaa..

Keinulla Soppa teki ensimmäisen lentokeinun oikein komeella loikalla, mutta sen jälkeen maltto taas tehdä kunnolla. Muuten otti kontaktit tosi hyvin, eikä yhtään sikaillut!

Sodasta kyllä huomas, ettei oo pitkään aikaan tehny pitkää rataa. Lopussa huomas, että mehut alko olla aika lopussa. Lelukaan ei ollu enää niin hyvä palkka, vaan huoli namit melkein mieluummin. Normaalisti kääntää radalla vaan päätä pois, jos erehtyy sille jotain tarjoomaan..

Sitten vielä ne kaks videoo

Linka ja Doris oli tahiniemessä hoidossa. Linkalla oli pähkinänä ylösalasin oleva lautanen, jonka alla palkka piilossa. Siinäkin meni kuulemma kymmenisen minuuttia.

Eilen illalla annoin toisen samanlaisen palloviritelmän kun mitä edellisen merkinnän videossa näkyy, eikä mennyt kun muutama minuutti enää. Tänään saa taas samanlaisen, josko osais jo heti kiskoa herkun ulos..