Viikko sitten keskiviikkona käytii agissa ja Linka sai myös pyöriä vuorollaan hallissa. Sitä reissua en sen tarkemmin enää muista, ei ainakaan mitään ylitsepääsemätöntä ollut. Radat vähän sinne päin:

1. 1290708286_img-d41d8cd98f00b204e9800998e2.1290708302_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikonlopun Iina oli hoitamassa elukoita sillä aikaa kun minä hurvittelin Maata Näkyvissä -festareilla. Kaikki elukat elää edelleen ja Linkakin säästi karvansa (stressimittari)!

Hermanni sen sijaan meinas heittää henkensä lauantaina kun juoksenteli vapaana jäillä. Uppos johonkin syvään paikkaan, eikä päässy enää ylös. Jäät hajos vaan alta lisää kun yritti kammeta pois, mutta piti sentään semmosta palosireenihuutoa, että Timo hoksas käydä kiskomassa sen pannasta pois just kun nokka oli ruennu vajoomaan (eihän se osaa edes uida kunnolla). Muutaman tunnin se makoili pyyhkeitten välissä ja virkisty taas. Tais läskit hoitaa hylkeen virkaa..

Maanantaina kävin hakemassa Linkalle uudet kalliit tropit, joilla sikaripunkin saa pysyvästi pois ja antibioottikuuri loppu tiistaina. Kolmen viikon päästä mennään taas tohtorille kontrolliin ja haetaan todennäkösesti vielä ainakin muutama viikko jatkoa näille tropeille. Maanantaina Linka joutu (jos tytöltä kysytään) taas pesulle ja huomenna varmaan uudestaan.

Sitten eilisen agitteluja. Keppien yläosa on suunnilleen siinä, missä pitikin, mutta alaosan ois pitäny jatkua alemmas.

1.1290708350_img-d41d8cd98f00b204e9800998e2.1290708365_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eka rata oli ihan ok, kahelle vikalle hypylle tuli melko komeet kaaret, mutta ei siinä sen kummempia. Hei joo! A:n jälkeen piti mennä putkeen keppien päästä ja kun tuli putkesta ulos niin sitten vasta kepeille. Pimeen putken hakua piti ottaa muutama kerta niin sitten meni nätisti ja kepit haki myös hirmu hienosti, kepeillä ei tainnu tulla kertaakaan virhettä, vaikka ootin että ei ois hakenu.

Tokalla radalla tahkottiin alkua oikein kunnolla. Soppa puotti kolmosen ja nelosen oikein kolisten (ei ees koittanu hypätä kunnolla) ja teki niihin myös komeet kaaret. Välillä ei ees hakenu kolmosta vaan meni hypyn ja putken välistä ohi. Sitten kun saatiin siitä menemään niin oli ihan hyvä. Tokalle putkelle ois voinu hakee paremmin, mutta kyllä sekin sieltä löyty.

Temppujakin Linka on opetellut. Viime viikolla pyörittiin sekä oikeelle että vasemmalle ja nyt kun se on hallussa, ruettiin opettelemaan myös pummaamista (istuu etukoivet ilmassa). Linkan sapuskat alkaa myös vaihtumaan pikkuhiljaa barffille, tänään sai jo nappulan seassa eläinkaupan jauhettua lohta nomnom. Tiistaina Vauhti-Raksun auto huristelee Pieksämäelleja tuo tullessaan satsin kaikenlaista kivaa tytön ruokakuppiin ja ehkä nuo toisetkin saa siitä osakseen sen minkä vatsa kestää (Soppa taitaa jäädä vähemmälle..).

Lauantaina Linka lähtee moikkaamaan Hermannia Virtasalmeen ensimmäistä kertaa, josko niillä kulkis mietteet samalla aallonpituudella : >