Soda on viettänyt sairaslomaansa ja tassu alkaa näyttää tassulta. Anturan pää on melkein kivikova, muuten normaalin näkönen ketara. Agissa ei olla käyty, mutta tokoteltu lähikentällä paljon ja hallilla myös flyballin yhteydessä ja nyt on käyty pari kertaa rivitokossa ottamassa paikallamakuuta ja luoksepäästävyyttä. Muuten rivitokon aikana on otettu itsenäisesti liikkeitä kentän puolella, lähinnä seuraamista, kaukoja ja noutoa. Nyt Soda seuraa törkeen upeesti! Sen päässä (tai kielessä?) on tapahtunut myös joku rusahdus, nykyään atrillin makkara on suurta herkkuaYllättynyt Ollaan tokoiltu siis vihdoin namien voimalla ja koitan kuumeisesti keksiä toista namia mikä ei sotke mahaa, ettei ehi kyllästyä siihen atrilliin. Mikään muu makkara ei kelpaa. Kalkkunanakki on ok.

Agissa ei olla vielä käyty, pari kertaa otettu A:ta ja jotain pientä hyppyhärdelliä. Tällä viikolla mennään varmaan molempien koirien kanssa. Hermanni tulee torstaina hoitoon ja Soda painelee evakkoon Tiinalle. Doris menee johonkinPäättämätön Doris on tykännyt nyt ulkoilla kovasti, kun helteet on vähän hellittäneet. Maukuu ovella ja yrittää kaivaa valjaita esille, että etkö sinä tyhmä jo tajua!

Jos Sodan paikallamakuu kokee ihme-edistymisen ja muut liikkeet saadaan valmiiks asti, niin saatetaan kokeilla lokakuun kokeessa miten käy. Syyskuun alussa mennään Pertti Vilanderin agilitykoulutukseen, joka järjestetään meidän hallilla. Agissakin oli tarkotus tällä kaudella kisata, mutta kun meni se tassu.. Jos agi kuitenkin sujuu normaalia paremmin, niin ehkä sähelletään syyskuun kisoissa. Kattoo nyt... Pitäiskös meillä olla joku lisenssi? Nolostunut

Soda ennen vammailua

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

Soda vammailun jälkeen

_small.jpg

_small.jpg