Ollaan taas reenailtu vähän sitä ja tätä. Flyballin yhteydessä tehtiin myös agin ohjausjuttuja ja perjantaina käytiin agissa. Pääasiassa on reenattu tokoa. Pitäis hommata toisenlainen noutokapula kun nenä ei saa mennä hiekkaan. Sodan aivoissa on tapahtunu joku rusaus seuraamisen kohdalla, ja se on nyt törkeen hienoo, kunhan vire pysyy jotenkin hallussa.

Hermanni oli hoidossa to-su ja Soda vietti sen ajan mäyrälässä ja Doris porukoilla tahiniemessä. Doris oli kiipeilly omenapuitten latvoihin ja sotkenu muutenkin itteään pihanarussaan. Soda kylpi vesikupissa ja meinas lähteä Tiinan mummon matkaan.. Tuumas vissiin, että tämmöset ihmiset syöttää kaikkea hyvää ja epäterveellistä jes!

Hermanni ja Soda pääs molemmat torstaina ohjattuun tokoon ja tehtiin kaikkia kivoja harjotuksia. Heepu varsinkin oli ihan fiiliksissä! Kuvitteles miltä hylje näyttää kun se tekee jättimäisiä loikkia kielen ja korvien lerputtaessa millon mihinkin... Ja se ahne kiilto silmissä!Klink Klink (raha)

Perjantaina molempien kanssa myös sinne agiin. Sodan kanssa säädettiin oikein kunnolla, eli ei kisoihin ihan hetkeen... Ehkä marraskuussa sittenPäättämätön Heepu oli taas riemua täynnä ja tehtiin vähän sitä sun tätä. Kepit ja keinu oli suosikit, vaikka ensimmäisellä kerralla täräytti keinun niin kovaa että tipahti ite kyydistä niin heti vaan halus uudestaan!Nauru Tehtiin myös pari putki-hyppysuoraa mistä oli kans ihan innoissaan. Videolle saatiin pari yksittäistä estettä, niitä laitan ehkä tähän kunhan saan ladattua juutuupiin.

Hermanni lenkkeili hoidon aikana hurjan määrän! Yhteensä 9,5h, suurin osa reippaita metsälenkkejä vapaana ja juos välillä niin lujaa, ettei sen kuuluis varmaan olla ees mahollista... Ja söi yhteensä desin laiharinappulaa ja kaks makkaraa.

 

Kuvia löytyy kasapäin elukoitten galleriasta ainakin neljästä kansiosta, jos oisin tähän niitä ruennu karsimaan, ois merkintä venyny kilometrimittoihin... Tässä yks kuitenkin : > Tai no kolme...

Seuraamista
_small.jpg

Lepotauko
_small.jpg

Artun kanssa
_small.jpg