Ei me treenaamisesta olla erossa maltellu pysyä.. Tänään, eilen ja toissapäivänä ollaan tokoiltu nimittäin ja hyvällä menestyksellä! Tiistaina käytiin lähikentällä tekemässä kaukoja ja seuraamista, meni ihan törkeen hyvin!

Eilen otettiin Tiinan ja Artun kanssa HALLISSA pidempi reeni. Ensin paikallamakuu, joka venähti melkein kolmeen minuuttiin, josta ainakin reilu minuutin olin piilossa. Sitten seuraamista, joka meni oikeesti hyvin (hallista huolimatta) ja palkkasin koko ajan nameilla! Vou.. Arttu toimi hienona häiriönä seuraten meidän ympärillä, alkuun Soda ei malttanut yhtään, mutta sitten keskitty. Siinä siis lähinnä sivulla istumista ja välillä yks tai kaks pientä askelta eteen. Seuraavana kaukoja, jotka oli ihan ok. Maahanmeno tuskin vois olla parempi, mutta istuminen oli hidas, tosin parani joka kerta. Tää takapalkalla. Sitten erikseen nopeita istumisia jonka jälkeen AVO:n hypyn alkuosaa, ei siis paluuta vaan vapautin istumisesta. Makuuta harjoteltiin vielä tarkotuksetta hyvällä häiriöllä. Arttu häsläs siinä ympärillä, kun oli sitä mieltä että mulla oli paljon paremmat namit (kalkkunanakkeja)Nauru Soda pysy työn ja tuskan takana maassa ja palkkasin melkein koko ajan, välillä livahti Arttua paimentamaan... Ei se tassu siitä mikskään menny.

Tänään otettiin koirakentällä tokoilut. Ensin ehkä parin minuutin paikallamakuu ja Artun ja Sodan välissä oli ehkä n. 1,5m tai alle? Olin nurkan takana piilossa alkuun jonkun aikaa, sitten kiertelin kentällä PK-esteitten takana piilossa ja vielä hallin kulman taa piiloon. Lopulta palattiin vapauttamaan koirat ja hienosti ne siellä oli. Sitten otettiin ihan lyhyitä makuupätkiä niin, että minä hypin toko-estettä ja juoksentelin ja tein vähän vaikka mitä. Se tuotti Sodalle hankaluuksia! Mutta loppua kohti parani koko ajanCool Seuraamista otettiin useampi suht pitkä pätkä ja palkkailin samalla lennosta, vasempaan käännöksiä myös ja pysähdyksiä joista palkka. Soda teki hirmu hienosti! Tai melkeinpä täydellisesti.. Lopuks vielä hyppyä ja nyt Sodalla oli selvästi loksahtanu jotain päässä! Omatoimisesti hyppäs vielä takasin sivullekin kun heitin sille palkan istumisesta. Hmmm? Ehkä se on lukenu sääntökirjat netistä...Päättämätön

Lisäksi eilen käytiin vihdoin ja viimein Virtasalmella Hermannia katsomassa. Sinne asti ei olla aiemmin selvitty, vaikka muuttivat yli puoltoista vuotta sitten. Nyt mentiin ja kyllä oli elukat sen jälkeen väsyneitä, kun oltiin koko lauma! Heillä on siellä iso vanha nuorisotalo, jonka pihaan tökkäsin Doriksen flexin johonkin lastenlasten polkupyörän kahvaan ja siellä se tutki ja märehti ja kauhisteli lapsia. Doris vaan makas myttynä kun toiset silitti ja yritti syöttää viiliä, mistä Doris tykkäs hirveesti.

Hermanni suvaitsi heiluttaa Sodalle häntää ja näytti melkein aidosti ilahtuneeltaYllättynyt Lopulta Soda kuitenkin erehtyi leikkimään lasten pehmosella minikoripallolla, mikä oli Hermannin mielestä sen. Vaikka Hermanni ei ollu ikinä suostunu edes koskemaan koko palloon.. Nyt se pompotteli sitä hetken etutassuillaan oikein taidokkaasti ihan kun ois pitkäänki harjotellu... Piti näyttää Sodalle, kuka se on se pallotaituri Nauru Heepun kanssa vähän myös temppuiltiin ja kokeiltiin vähän seuraamista, ja se oli hirmu innoissaan! Johtu ehkä nameista.. Eh.

Sodan vammailusta vielä, antibioottikuuri päättyy tänään illalla ja tassu ei enää juurkaan vuoda. Huuhtelun/desinfioinnin jälkeen kuivatessa saattaa jäädä vähän epämäärästä möhnää pyyhkeeseen/paperiin, muuten ei. Nyt Sodalla on viikko ekstralepoa hoidossa edessä, että ehkä se sillon rupee paranemaan enemmän.

Kuvia en tietenkään tajunnut ottaa poikien riemukkaasta kohtaamisesta tai Heepun pallotaituroinnista, mutta tässä pari kuvaa Dorresta ja vanhasta herrasta. Maanantaina ikää tulee 8v ja synttärilahjaksi vein ennakkoon kuivattuja pieniä possun kärsiä ja lehmän keuhkoja. Namnam!

_small.jpg

_small.jpg


 

Tässä kuvassa erottuu hyvin Heepun koppura verikorva._small.jpg

_small.jpg

_small.jpg