Perjantaina käytiin agissa, radalla oli ihan törkeen vaikee keppikulma, mistä tais lopulta suoriutua vaan pienet koirat, jos en väärin muista.. Se oli siis ykkösten rata. Mitään kunnollista näytettävää ei tällä kertaa tullut. Ehkä piirtelen radan jossain välissä ja lisään tähän. Lauantaina oli taas agilitynäytös, tällä kertaa Venetmäen tilimarkkinoilla.

Sunnuntaina otettiin flyballin jälkeen tokoa hallin kentällä Tiinan ja Artun kanssa. Tehtiin ruutua, tällä kertaa kosketusalustalla, seuraamista, paikallamakuu ja taidettiin joku luoksetulokin ottaa. Iltatokoilua Soda on harrastanut aika paljon tuossa lähikentällä tai lenkkien lomassa ja tekee hienosti, mutta hallilla kuumuu niin paljon, ettei kykene tekemään kunnolla. Ainakaan sitä seuraamista...

Doriskin pääs satelliitistaan eroon, ja mitä tekee fiksu kissa ensimmäisenä... Tunkee päänsä takasin torveen. Sitten pesu, kunnon korvienrapsutukset, lisää pesua ja ihmettelyä.

_small.jpg  _small.jpg

_small.jpg

Maanantaina käytiin hirveässä helteessä pellolla mäyrien kanssa ja sinne oli kasvanut oikein kunnolla heinää! Aiemmin se on aina ajettu matalaks, mutta nyt ei. Jeee!

Koirat nautti auringosta : >

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg