Tänään oli postiluukusta tipahtanut kirje Showlinkiltä, ihmettelin vähän, että mitäs tässä. Kirjeessä oli Sodan näyttelyarvostelu, tekstinä pelkästään "ei anna käsitellä". Tänään oli tarkotus postittaa valitus, mutta se siitä sitten! Nyt jos Kennelliittoon valittais, niin ne vetäis vaan rahat itelleen ja toteis, että aiheeton valitus... Pelkät kuvat tuskin riittäis näytöks väärän arvosanan antamisesta, oispa se video! Niinpä niin.

Agia ollaan käyty useampaan kertaan ottamassa. Sunnuntain flyballin jälkeen jäätiin tekemään keinua. Paukutin keinua maahan ja leikin ja syöttelin samalla, sitten vielä muutama kerta kiivettiin ja oli ihan ok. Tiistaina käytiin myös tekemässä keinua ja keppejä. Keinu oli ihan perus ja kepit loistavat! Otettiin täyspitkät, alkuun meinas alottaa vasta tokasta ja lopettaa liian aikasin, mutta sitten heitin lelun pitkälle keppien lopusta vielä eteen päin palkaksi ja lähetin kepeille uudestaan. Ekalla jätti taas viimeset kaks tekemättä, mutta sitten teki tarkasti loppuun asti kaikki loput molemmilta puolilta ohjattuna. Agirotuun mennessä tuskin paljoa kulmia ehditään tehdä, kunhan saan toimimaan sekä alun että lopun kunnolla, ettei virheitä tarvi siitä ottaa turhaan.

1275566332_img-d41d8cd98f00b204e9800998eEilen käytiin kilpailevien agireeneissä tekemässä tämmönen reeni, lisänä erikseen keinua.

(Hieno rata vihdoin ohjelmalla!!)

Tehtiin ensin numerojärjestyksessä. Kolmoselta Soda sinkos aina neljännelle hypylle eikä putkeen, mutta sitten rupes menemään. Rimoja ropis myös minkä kerkes, keskeytin aina ja rupes lopulta pysymään ylhäällä. Viimeseltä hypyltä kepeille tehtiin erikseen, aina meinas jäädä eka väli tekemättä, kunnes sitten tajusin odottaa takana, että alotti kepit rauhassa ja sitten vasta tulin perästä palkkaamaan. Eli pitäis vaan uskoa, että se kyllä alottaa kunnolla ilman apuja.

Tässä välissä otettiin keinua ja se oli taas aika perus, ei mitään ihmeellistä.

Sitten päinvastasessa suunnassa, keppejä ei tehty. Tässä ei tullu virheitä.

Sopalla oli testauksessa pyyhe minkä kastelin ja sitä piti selässä tauoilla oikein mielellään. Ei ees yrittäny ottaa pois, vaikka ei ollu millään kii vaan roikku vaan siinä. Huppukin oli välillä päätä viilentämässä, mutta se valahti aina itestään alas. Uimassa hallilla ei uskalla käyttää, kun mehtä kihisee käärmeitä ja just ennen reenejä taas joku oli nähny.