Eilen kun sain flyballin alta, otettiin Sopan kanssa vähän tokojuttua, lähinnä seuraamista ja muutama jäävä. Seuraaminen on just sen näköstä kun voi odottaa.. Koira menee poikittain puolen metrin päässä edessä ja kyräilee millon saa juosta takana olevan flyball-koneen luo laukasemaan. Otettiin siis sivulla istumista ja seinän vieressä imutusseuraamista ja sitkeesti palkkasin namilla, enkä laskenu koneelle. Hetken päästä vire alko laskea sopivaks ja sitten oli oikein mainio. Siitä sitten laskin sinne koneelleHymy Vielä ennen lähtöä otettiin muutama kerta keinua ja sekin oli taas ihan ok. Palkkana laskin menemään putkelle ja se näytti toimivan ihan hyvin.

Äsken suunnittelin Sopan kanssa tokojuttua lähikentälle ja kävin laittamassa namit (tämmöstä nyrkin kokosina laattoina) valmiiks hupparin taskuun. Hetken päästä rupesin ihmettelemään, missä elukat ja huutelin Soppaa. Se tuli oikein syyllisen näkösenä kylppäristä (missä se ei saa olla) ja kun menin kattomaan, niin Doris mussutti suurimman levynpalan kulmaa... Levy pois ja kissalle huutia. Vettä kävin juomassa vielä ennen koiran paketoimista, niin kissa on jo onkinu levyn taskusta uudestaan ja koira odotti kita auki alla. Tais olla aika selvä työnjako.. Kissa sai vähän maistella ja koira ois vetäny loput. Ovelia elukoita.

Kentälle kävely oli ihan täyttä tuskaa. Soda kuvitteli pääsevänsä pellolle (mikä on siinä vieressä), eikä millään kyenny kävelemään kunnolla. Päästiin ehkä askel tai pari kerrallaan melkein koko alamäen ajan, kunnes sitten kykeni tajuamaan, että pakko kävellä kunnolla jos meinaa päästä perille... Tyttöjen pissat veti vielä kovemmalla voimalla, vähän väliä löyty puol turpaa mullasta. Ihmeellistä, miten ei mene jakeluun vaikka kuinka selvästi kieltäisHuuto Yhden koiran Soppa kykeni sentään ohittamaan maahan menemättä, kun väistettiin muutama metri sivukujalle. Keppi kelpas houkuttimeks..

Tokot se tekikin nii hienosti, ettei mitään järkeä! Kentän laidalla lapset kilju ja huus kilpaa kun pelasivat jotain peliä. Ihan vierestä meni hölkkääjä, pari muuta ihmistä, koira ja lentokonekkin ihan yläpuolelta päristeli. Miks ei se aina keskity noin?!Yllättynyt Tehtiin ensin sivulla istumista, sitten muutaman askelen seuraamisia eteen ja taakse ja pari pikkusen pidempää pätkää. Kaikki täydellisiä. Molemmat jäävät kerran, ei mitään ongelmaa. Luoksetuloja otettiin vaikka kuin monta. Ensimmäinen pysäytyksellä, sitten kaks suoraa, pysäytyksiä kaks ja suoria kolme. Ensimmäisen pysäytyksen jälkeen ennakoi, mutta sitten ei enää, ja pysähty kun seinään!Klink Klink (raha)

Paluumatkan kykeni kävelemään kunnolla, paitsi pellon molemmissa risteyksissä yritti salavaivihkaa syöksyä sinne, mutta ei onnistunu. Yhden koiran ohitti tiellä myös lähes täydellisesti (ensimmäistä kertaa!), vähän vilkas taakseen ohituksen jälkeen. Pitäis keksiä joku niin kiva juttu, että se voittaa toiset koiratkin... Ohitettiin vielä skeittaripojat ja pari pyörääkin täydellisesti, autoista tuo ei oo enää millänsäkkään. Ottaa muhun katsekontaktin aina kun tulee auto jos huomaa sen, muuten ei vilkasekkaan niitä.

Tässä tuli nyt vähän päivitystä myös normaalista lenkkikäytöksestä, johon ei pentuna maltettu/tajuttu panostaa kunnolla ja nyt ei enää riitä houkuttimet.Nolostunut