Eilen illalla tehtiin flyballia siksak-hypyillä ja suju tosi hienosti! Lopuksi tehtiin vielä hypyillä vähän pyörityksiä ja reenattiin tiukkia käännöksiä. Tokoa otettiin myös. Sivulla istumista, muutaman askelen seuraamista, käännöksiä paikalla istumista ja luoksetuloja, joista yks tai kaks pysäytyksellä. Kaikki oli hienoja, seuraaminen vaan tuntuu vaativan työtä vielä ikuisuuden...

Äsken käytiin vielä ottamassa lähikentällä iltatokoja ja meni mahdottoman hienosti! Sivulle haki aina just oikeelle paikalle, muutaman askelen seuraamisetkin pysy oikeella paikalla ja käännökset myös. Muutama vipa tuli, mutta korjas ite. Pari suoraa luoksetuloa oli tosi hyviä, ei edes törmännyt tai tarvinnut mitään apuja! Pysäytyksiä reenattiin seisomaan ja maahan juoksuttamalla Soppaa eri suuntiin ja kun käänty takasin päin niin pysäytys välillä. Nämäkin kaikki vaikka kuin hienoja! Jääviä tehtiin seisten, maaten ja istuen niin, että pyörittelin siinä mun ympärillä ja siinä lomassa otettiin. Eli pysäytyksiä ja jääviä en yhistäny liikkeisiin ollenkaan, kun pysäytyksissä meinaa ennakoida niin herkästi ja jäävissä tarvitaan sitä seuraamista, mitä ei osata... Kotiin kun oltiin kävelemässä, niin Soda hienosti paimenti sievän siilin takasin metsään tien varresta. Ehkä se tän yön selviää jäämättä auton alle.

Doris parantelee itseään. Satelliittia se kantaa perjantaihin saakka, mutta vauhti on kyllä jotain ihan muuta. Doris revittelee täällä minkä kerkeää ja pariin otteeseen on joutunut jo vessaan jäähylle, ettei hajota mahaansa. Oman vessalootansa Doris otti käyttöön vasta sunnuntaina, vaikka palasi kotiin sillon perjantaina. Ulkoilemassa käytiin myös tänään. Lääkärissä Dorrella oli painoa 2,9kg, mikä koitetaan pitää vielä leikkauksen jälkeenkin.. Nyt sillä on säännölliset ruoka-ajat, ettei lähde paisumaan. Ennen kuppi täyttyi sitä mukaa kun tyhjeni ja silti pysyi hoikassa kunnossa.

Tässä muutama kuva, enemmän löytyy galleriasta.

Korvia pitää kuopsuttaa kun ei itte yllä

_small.jpg_small.jpg

Linssilude tunki mukaan kuvaan..

_small.jpg

Välillä se viihtyy maton alla.

_small.jpg