Keskiviikkona 16.6 käytiin kilpailevien agireenissä tekemässä muutaman hypyn ja putken pyöritystä, torstaina agin itsenäisissä tehtiin hypyistä, putkesta ja aasta koottua härdelliä vähän miten milloinkin ja keppejä pari kertaa siinä lomassa ja perjantaina sitten omiin reeneihin, mistä on kyllä video, sitä pitäis vaan jollain saada leikattua... Eli se tulee joskus.

Lauantaina agilinja senkun jatkui, agilitynäytösten merkeissä. Pieksämäellä oli joku liikuntapäiväsydeemi, missä esiteltiin myös agia useamman koiran voimin. Siitä video tässä:

Sunnuntaina oli flyball, jonka yhteydessä tehtiin ruutua (ihan super!!) ja keinua sekä vähän sivulla istumista jossa Tiina oli häirikkönä. Heti kun Tiina käsiä taputteli tai hyppi tai muuta mistä lähtee pauketta, niin Soda rupes väistämään. Siinä siis harjoteltavaa kerrakseen...

Flyballista Soda lähti suoraan Tiinalle hoitoon, mistä hain kotiin perjantaina iltapäivästä. Soda oli mm. uinut Tiinan mökillä ja heittänyt Arttu-mäyrän kepillä laiturilta järveen...

Doris oli hoidossa tahiniemessä porukoilla ja kävi tiistaina vihdoin siellä leikkauspöydällä. Oli toennut kotona pikavauhtia nukutuksesta ja ollut riehut päällä. Satelliittipää vissiin aiheutti hepuleita.