Tänään pidin taas flyball-reenit, tällä kertaa otettiin konekin mukaan. Saatiin nyt kolme uutta koiraa mukaan reeneihin, ja ens kerralla ehkä vielä pari. Ihan kiva saldo! Muiden kanssa otettiin erikseen konetta ja hyppyjä, Soda teki kokonaisena koko suorituksen. Ensimmäisellä kerralla tosin kierti hypyt takasin tullessa, mutta sitten meni paremmin.

Ennen Sodan vuoroa oli semmonen musta (groenendael/saksanpaimen??) koktaili Heikki, joka syöksähteli ympäriinsä ja näytti Sodan silmissä varmaan hirmu arvaamattomasti. Sitten pökköä pesään pisti varmaan se, että mä olin pitämässä namikuppia ja siinä ympärillä se pyöri ja pomppi aika paljon, pari kertaa myös haukahti johonkin suuntaan. Soda sitten paineistu siitä ihan kunnolla ja piti viedä se välissä autoon rauhottumaan. Omalla vuorollaan se oli jo ihan ok, vaikka vähän levoton vielä. Nyt se pissi halliin keskelle rataa maahan (mitä ei oo koskaan ennen tehny) ja meni suorituksen jälkeen putkeen piiloon (mitä mitä mitä???). Suoritusten ajan se oli kyllä ihan normaali, mutta heti kun lopetettiin, niin muisti taas kaikki kauhukuvansa mitä ehti kehittää.

Kattoo nyt mitä ens kerralla tapahtuu ja tehdään sen mukaan. Sodasta saatiin myös hyvä video, mutta sitä en oo vielä itelle saanu niin laitan myöhemmin.