Maanantaina Soda ja Teppo kävi koirapuistossa ja ylläri ylläri, meni Sodan osalta aikamoiseks mudassa läträämiseks...

_small.jpg

Pellolla Soda kävi myös ainakin tiistaina ja torstaina. Torstaina pääs matkaan myös Doris ja siltä kerralta on myös kuvia.

Paikallinen lehmä
_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

Ihanat mutakylvyt
_small.jpg

_small.jpg_small.jpg

 

_small.jpg

_small.jpg

Kukkaispoika
_small.jpg

Perjantaina oli agireenit, mentiin helatorstain kisojen ykkösten rata, vissiin se ensimmäinen niistä jos joku sen jostain löytää. Alussa oli vähän ongelmia renkaan kanssa, mutta kun otettiin toiselta puolelta, niin meni heti paljon paremmin. Kepit jätettiin tekemättä radalla, että tehdään niitä sitten erikseen joskus. Keinu oli myös tosi hieno ja muutkin kontaktit, eikä siinä ollu kyllä muutakaan isompaa huomautettavaa (IHME!)Klink Klink (raha)

Myöhemmin kun Soppa oli itteään varjossa lepuuttanut, meinasin että otetaan vielä kerran tai kaks keppejä. Jäi siihen kahteen kertaan... Ekalla kerralla lähti kyllä ihan hyvin, mutta oli kai niin väsyny, että lähtiki hallin laidalle koipeaan nostamaan. Kumma koira.. Se ei koskaan oo lähteny kesken reenin merkkaamaan. Komensin sen tulemaan pois, niin tää lähti hirmu loukkaantuneena pistelee ulko-ovee kohti ja minä jäin siihen monttu auki tuijottamaan keskelle rataa. Huusin sitten perään, että tule pois eikä mene pois, ja So tuli hirmusella riemulla takasin että jeeee ethän oo enää vihanen ethän tehään tehään tehään jookos? Toisella yrittämällä kepit oli ihan ok ja jätettiin siihen.

Lauantaina käytiin Herneniemessä lenkillä ja tottakai Soda kävi kylpemässä siinä ainokaisessa mutakuopassa, minkä koko lenkin aikana löys... Ja järvessä, mutta kameran akku petti taas ennen aikojaan.

_small.jpg_small.jpg_small.jpg

Sunnuntaina oli flyball-reenit, mutta Sodan ja Artun lisäks ei ollu muita, oli kyllä niin törkeen kuuma, etten ihmettele yhtään. Tehtiin nopeesti pari hyppysuoraa molempien kanssa.

Maanantaina käytiin näyttelyreeneissä, kun tajuttiin, että eipä tässä kovin pitkään ole enää Joensuuhun... Hienosti Soda kuitenkin meni, ja ens viikolla vielä uudestaan.

Doris on opiskellu taas lisää hyppäämistä ja hyppyjen kiertoja, vielä kun saatais jostain putki. Doris on ollut myös paljon mukana pissilenkeillä ja yks päivä, kun makkarin ikkuna oli raollaan, niin kävi sen avaamassa ja pujahti lenkille. Kolauksesta heti huomasin, että nyt lähti ja raksu pussin kanssa ulko-ovelle huutelemaan. Sinne se oli tullut jo vastaan ja kipitteli ihan ite raksujen perässä sisälle. Fiksu katti!

Tässä oli vain murto-osa kuvista, lisää löytyy galleriasta eri kansioista.