Sunnuntaina Soda kävi vielä flyballissa, missä opeteltiin taas ensin hiljaa hallin laidalla vuoron odottamista, vaikka olinkin Tiinaa ja Arttua auttamassa.. Ihmeen hankalaa tajuta, että muillakin on vuoronsa.. Sodan kanssa otettiin pelkkiä hyppyjä eteen ja takasin, ja siinä lomassa koitettiin kuvaillakin niitä. Jostain kumman syystä kaikki Sodan vauhtikuvat epäonnistui...

_small.jpg

Maanantaina Hermanni tuli yllärivisiitille kaupunkiin. Käytiin sen kanssa hallilla ottamassa vähän agia ja Heepu oli ihan fiiliksissä! Koitin ottaa muutaman videonpätkänki, mutta eipä niistä oikein mitään itestään tullu kun ei ollu kuvaajaa. Reenailujen jälkeen käytiin vielä metsässä ja mentiin järvelle ja takasin, ja Heepu oli koko matkan irti, hallitusti!Yllättynyt Siltä reissulta on vaikka kuin paljon kuvia galleriassa, tähänkin varmaan muutama ilmestyy.


Nenä ei saa missään nimessä kastua!
_small.jpg_small.jpg

Näin sitä mennään!
_small.jpg

_small.jpg

Luoksetulo, eikä kamerakaan pysynyt vauhdissa!
_small.jpg

_small.jpg

Ja tässä ollaan : >
_small.jpg

Maanantaina käytiin Tiinan ja Tepon kanssa potkimassa ja saatiin matkan varrelta otettua myös yks video! Tehtiin n. 5km lenkki, vauhtia oli vähintään 10km/h, varmaan paljon enemmänkin kun pysähdeltiin niin monesti. Aina kun tuli polkupyörä tai rullaluistelija vastaan ja sitten juomatauko.

Doris on opiskellu nyt myös hyppimistä lisää ja googlettelin kissojen agilityliiton. Ehkä sieltä löytyy jotain vinkkejä esteistä ja muusta.

Soda kävi myös tänään agissa. Vetäjää ei ollut, mutta kehiteltiin porukalla aika hauskat ratapätkät. Tänään päätin, että enää ei keppejä radalla ennen kun ne on taas kunnossa. Sodalla oli niin hirmunen kiire, että viimeset kepit jäi tekemättä ja muutenkin keskittyminen näytti olevan vähän mitä oli. Muuten meni ihan kivasti!