Soda kävi tänään vielä flyball-reeneissä, tosin ei ite palloilemassa vaan tekemässä ihan muuta. Opiskeltiin (väsyneen koiran kanssa ihmeen helppoa) halliin siivosti kävelemistä, hallissa hillitysti kulkemista ja hiljaa laidalla odottamista. Se odottaminen oli varsinkin ihan kamalaa kun Arttu sai tehdä kaikkea kivaa, mä olin vielä siinä avustamassa ja Soppa joutu odottamaan hiljaa (=huutaa kurkku suorana ettei häntä vaan unohdeta).

Sitten kun Arttu oli ottanu nopeen reenin niin otettiin paikallamakuu. Soda makas hienosti ja piti kontaktin koko ajan. Kävin myös verhon takana olemassa hetken joskus ensimmäisen minuutin jälkeen, Arttua varten kuulutin ääneen ajan loppuneen ja sen jälkeen pälisin vähän muutakin, ja koko ajan molemmat makas hienosti! Vapautin suoraan ja Soppa sai palkaks tehdä hyppyjuttuja kolmen hypyn suoralla. Kasia, takaakiertoja, suoraan menoa ja mitä nyt päähän siinä pälkähti. Sitten riehutin sitä muutenkin. Toisesta päästä hallia löyty joku pien narunpätkä, mikä oli vaikka kuin kiva lelu!

Aion kyllä opettaa paikallamakuun uudestaan, tai katsoo nyt vielä ens viikon verran miltä se näyttää. Ajattelin opettaa sen makaamaan suorassa ja leuka maassa, niin ei tuu päätä pyöriteltyä turhaan eikä katseltua muita. Nimittäin jos viereen sattuu semmonen toveri, joka yhtään vilkasee Sodaa takasin niin siinä on rallit tai tappelu pystyssä, riippuen mitä toinen on mieltä.

Mulle ainakin tää blogin ulkoasu leviää käsiin joka suhteessa, teen sille ehkä joku päivä jotain.