Perjantaina Soda kävi agissa, rata näytti alkuun ihan törkeen vaikeelta, mutta ei siinä ollu lopulta kun muutama kohta mitä kunnolla tahkottiin. Kepit on nyt menny jostain syystä (liian vähän reeniä?) ihan miten sattuu ja toinen oli hyppyhärdelli, mistä laitan tähän videon. Rengas otettiin myös erikseen, kun se ei suju. Ensin menikin vierestä, vaikka kuin sitä tarkkasin, mutta sitten ihan hyvin. Toisen kerran kun mentiin rata niin karkas renkaalle ja meni sen täydellisesti.. Näytti että kyllä mä tiedän mihin tää rata jatkuu vaikka sä siellä karjutkin.

Viikonloppuna käytiin Sodan kanssa vähän potkulautailemassa ja meni tosi hyvin. Ei yrittäny juur ollenkaan laukata.

Sunnuntaina oli ensimmäiset viralliset flyball-reenit, ja meni tosi hyvin. Hyppyjä oli nyt jo kolme, joista rimat isketty taas tappiinsa, eikä tainnu pudottaa koko aikana kun pari jos sitäkään? Ali meni muutaman kerran kun oikein kiihty, mutta sitten tehtiin niin, että Tiina meni koneen luo ja jos meni ali niin ei saanu laukasta konetta. Kaveri oli ottamassa meistä kuvia opinnäytetyöhönsä, niin niitä saadaan varmaan joku päivä. Soda näytti siinä samalla kaikki muutkin temppunsa mitä vaan muistettiin, ja niitä sitten kuvailtiin.

Tiistaina tehtiin Sodan kanssa pari makkarajälkeä, mutta ne meni molemmat vähän miten meni. Soda yritti jyrätä suoraan jäljen päähän. Eli taidetaan opetella jälki kuitenkin sillä lelunviemismeiningillä sitten joskus..

Keskiviikkona käytiin Tiinan ja Tepon kanssa potkimassa, alkuun So oli vähän turhan innokas, mutta sitten meni ihan hyvin. Heti jos laukkas niin vaihto takasin raviin kun käskin. Nyt mentiin tähän astisista pisin lenkki, autolla mitattiin lähtiessä niin yhteensä n. 2,2km. Sodan pitäis saada oikeet vetovaljaat niin ois parempi vetää, ja talvella sitten keksitään joku lumimasiina..

Eilen käytiin reenaamassa agia, tehtiin takaaleikkauksia, vähän tiukkia käännöksiä hypyn siivekettä hipoen (köh köh..), muutama rengas ja keppejä.

Alotettiin kepeiltä, että Soda kerranki jaksais niihin keskittyä kun aina jäävät viimeseks. Nyt meni heti paljon paremmin ja kokeilin huvikseni lähettää Sodan puolikkaille kepeille itsenäisesti. Tässä pari videota siitä.


Rengas meni tosi hyvin, koiran vasemmalta puolelta kun ohjasin niin Soppa täräytti kahdesti peräkkäin suoraan renkaan alalaitaan.. Sitten vähän katteli ja tsuumaili kunnolla että osu oikeeseen, ja menikin ylärajaa hipoen sitten! Ei vissiin ihan hahmottanu..

Doris on huutanu koko viikon ovella että täytyy päästä ulos, ja on se melkein joka päivä päässykkin. Sitten se on hukannu sen hienon pinkin vaaleenpunasen kangaspalan, mikä oli sen lempilelu. Aamulla sille piti aina heittää sitä ja illalla ja vähän päivälläkin. Nyt se koittaa kantaa millon mitäkin, mutta mikään ei käy noutokapulasta yhtä hyvin. Ehkä se on vieny sen terassille.