Keskiviikkona Sodan kanssa mentiin aamulla hallille ottamaan agijuttua keskenään. Tehtiin niitä hyppysäätöjä mitä Harrin koulutuksessa aloteltiin. Sitä kahdella hypyllä tiukkoja käännöksiä mistä oli se Tepon esittelyvideo ja sitten kolmella hypyllä menoa samalla tavalla kun kolmosvideossa (Videot löytyy 29.3 kirjotetusta merkinnästä).

Vähän ajan päästä hallille tuli vielä pari muuta agilitaajaa joiden kanssa tehtiin vielä heidän radastaan kontaktit ja yhtä hyppyhärdelliä. Nyt Soda teki A:n taas tosi hienosti itsenäisenä vaikka otettiin myös vauhdista ja taidettiin ottaa esteenkin kautta. Keinulla se mies autto pitämällä keinun nousevasta päästä kiinni, ennen toiset on auttanu aina puolesta välistä tukemalla ja näin oli paljon parempi, eli jatkossa myös.

Rimat lenti, varsinkin kun iskin korkeimpaan tappiin, kun on pidetty sen rimojen alituksen takia matalemmalla. Harri oli kuitenkin sitä mieltä, että nyt rimat maksiin ja jos vielä tarvii niin joku kunnon este eteen ettei pääse ali tai läpi. Harjoteltiin erikseen ensin yhdellä ja sitten kahdella hypyllä kunnon hyppäämistä, alkuun ei meinannu onnistua millään, mutta sitten rupes ponnistaa jo paremmin eikä ihan niin paljon lennelly.

Pääsiäisen Soda ja Doris oli tahiniemessä porukoilla ja minä suunnistin muille maille. Soda harrasti lenkkeilyä ja Dorre lintujen kyttäystä. Soda oli myös käynyt kiusaamassa Dorista kesken laatikoinnin ja leikki päättyi lentokakkaan kauniisti peilin eteen...

Tänään käytiin hallilla Tiinan ja Artun kanssa alottelemassa flyballia ja tehtiin myös vähän tokoa ja temppuja. (Nyt Soda näkee selvästi hurjaa ralliunta, varmaan flyballia..) Soda meni ihan sekasin kun näki koneen hallissa ja vähän jos jotain sanoin tai liian syvään hengitin niin heti meinas syöksyä koneelle ennen aikojaan. Tässä kuva koneesta ja video mitä saatiin tänään aikaan.

1270479254_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rima on korkeimpana taas rimojen puottelun takia, vaikka normaalisti flyballissa on paljon alempana. Nyt pysy rima koko ajan ylhäällä (JES), ehkä se pikkuhiljaa senki oppii.

Samalla reissulla tehtiin myös vähän seuraamista, joka oli ihan ok. Keskittyminen tosin missä oli, mutta tehtiin ihan minimaalisia pätkiä niin oli ihan hyviä. Pallottelujen jälkeen otettiin kaks lyhyttä paikallamakuuta, toinen reilu minuutti ja toinen varmaan vähän vajaa, molemmat ok. Lopuksi vielä luoksepäästävyys, mutta siinä katse nauliutu hienosti keskellä hallia töröttäneeseen koneeseen.. Keskittyminen oli ihan täys nolla, mutta jotenkin se saatiin järkevästi siitä vapautettua, joskus toiste uudestaan.

Kun oltiin lopettelemassa niin Harri tuli hallille ja kerto että niillä oli aikanaan aktiivinen flyball-porukka ja pitivät messarissa näytöksiä ja jotain. Lupaili, että jos vaan aikataulut sallii niin vois tulla mukaan reenailemaan ja ainakin joskus neuvomaan kun alotetaan kunnon reenit. Jes!

Uutena temppuna Soda rupes opettelemaan pupuloikkaa (istuma-asennossa) ja vähän muisteltiin myös ryömimistä ja kuolemista. Soda on oppinu myös auttamaan siivoamisessa, kerää lattialta pudonneet vaatteet ja paperiroskat (jos ei päätä ite niitä tuhota..).