Maanantaina käytiin pitkästä aikaa rivitokossa, kyllä huomas mitä on edellisten kisojen jälkeen tehty, tai mitä ei ainakaan olla tehty. Paikallamakuu oli vielä hyvä, mutta kaikki muu olikin sitten mitä oli. Seuraamisessa ensimmäisen askeleen kun otin niin koira ampu suoraan eteen niin lujaa kun lähti. Hetki meni ennen kun kykenin mitään reagoimaan, tuli kyllä heti takasin sivulle mutta mitä ihmettä? Luoksetulo oli ainut, mikä oli ihan kun ennen, eli täydellinen!

Eilen käytiin tuossa lähikentällä Tiinan ja Artun kanssa ottamassa tokojuttuja. Ensin yritettiin paikallamakuuta, mutta tuuli oli niin ihmeellinen, että se vei kyllä ainakin Sodan nenää turhan paljon. Otettiin siinä vähän sitä leukamaassamakuuta, mutta ei sen enempää. Noutoa tehtiin myös vähän, mutta Sodan keskittyminen oli mitä oli, niin tyydyttiin pitoharjotuksiin. Seuraamista ihan muutama askel ja se oli sentään ok.

Tokoilujen päälle mentiin luontopolulle, missä nähtiin Valle-flätti. Valle ei oikein lämmenny Sodalle, mutta Arttuun se ihastu Sodankin edestä. Kamera jäi tietysti taas kotiin.

Tänään käytiin Tiinan ja Tepon kanssa hallilla ottamassa vähän agia ja tokoa.

Ensin tehtiin puolikkaita keppejä lähettämällä samoin kuin rengasta. Soda muisti ihmeen hyvin tuon keppijutun ja rengaskin meni tosi hienosti!

Tokoa otettiin agin perään. Ensin paikallamakuu, jonka olin ainakin puolet piilossa. Tiina ja Teppo oli myös aika kova häiriö, mutta silti ei mitään ongelmia. Makuun jälkeen tehtiin ihan lyhyitä seuraamisia. Korkeintaan muutama askel eteen tai taakse ja pari paikalla vasempaan käännöstä. Ne oli hyviä, ja toistaseks tehdään vaan kotona pitkää pätkää kun muualla ei näköjään enää pysty keskittymään kun ihan lyhyeen. Seuraavat kisat mihin mennään on avoimen, mutta aikasintaan loppukesästä.

Aamupäivästä temppuiltiin kotona, opeteltiin etutassuilla seisomista tämän videon innoittamana:

Tässä vielä Sopan alottelua:

Sitten vielä muutama viime sunnuntaina otettu ulkokuva Sodasta ja Doriksesta

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg