Perjantaina hallilla odotti ohjelappu ja valmis rata. Jari ei päässyt pitämään reenejä, eli mentiin itsenäisesti. Kiemuroita ei ollut, mutta vauhtisuoraa senkin edestä... Isompia ongelmia ei ollut, pieniä ohjausvirheitä milloin missäkin. Rimojakaan ei montaa pudonnut. Kerran pudotteli pari rimaa peräkkäin ja keskeytin ja otettiin uudestaan, ihmeesti se autto! Kepeillä jätti välillä jonkun välin tekemättä ja rengas oli myös hankala. Pöydältä luisu tyylikkäästi yli kun ei jarrut toimineet.. Kerran karjasin sitten oikein kunnolla "seis", harmi vaan, että minimaalisen hetken liian aikasin. Koira jämähti neljälle jalalle suoraan pöydän eteen kesken ponnistuksen... Eli kyllä ne jarrut siellä jossain on!

Lauantaina Soda ja Teppo kävi revittelemässä vetisellä pellolla. Teppo sai jonkun kivan hajun, ja Sodan oli sitten ihan pakko saada Teppo takasin. Lopulta se hukkas Tepon ja sain sen kutsuttua pois, naama veressä. Oli purrut itteään kieleen, eikä ees tajunnu sitä iteNauru Kotona joutu sitten oikein kunnon pesuun kun oli korvia myöten mudassa.

Tänään käytiin mätsärissä, siitä muutama Stiina Kososen ottama kuva. Soda ja Teppo meni yhtä aikaa kehään ja Soda sai sinisen. Käyttäyty kyllä paremmin kun odotin, mutta ravas niskat kenossa ja kai se vähän laukkailikin välillä. Sitten kun tuomari kävi sitä kopeloimassa niin Soppa kävi selälleen tyylikkäästi. Halus varmaan selventää sukupuolensa tuomarille. Tuomari oli sitä mieltä, että Soda on aussie-narttu.Silmänisku Sinisten kehässä Soda käyttäyty myös ihan hyvin, mutta putos kuitenkin aika pian pois.

_small.jpg

Tässä yksi syy, miks en vie Sodaa normaalisti kehään ite...
_small.jpg
Siinä käy näin.

Kehän jälkeen otettiin Sodan kanssa pieniä seuraamispätkiä, ja meni tosi hienosti häiriöstä huolimatta! Kaukoja tehtiin myös, välillä oli ihan säpäköitä, mutta välillä tosi laiskoja.

Sitten muuta hubaa! Soda on harrastanut tässä paimennusta myös kissan muodossa. Olikohan eilen illalla, kun Doris pujahti käytävään samalla kun tultiin Sodan kanssa sisälle. Lähetin sitten Sodan hakemaan sitä, ja hyvin paimenti takasin päin, mutta sitten Doris äkkäs pujahtaa rappusten välistä niitten alle. Soda lähti kiertämään Dorista sieltä alta ja ite katoin, ettei tuu takasin samaa kautta kun meni. Doris piti kuitenkin ite huolen, ettei Soda päässyt paimentamaan. Jätin sitten Sodan siihen rappujen eteen makaamaan ja kävin kaivamassa Dorren rappujen alta, sitten Soda kuletti sen hienosti sisälleCool

Tänään Dorre on käyny ulkona kahteen kertaan, eikä sitä meinaa millään saada sisälle! Kuvia otin myös sen minkä akku kesti, ja Sodakin kävi pihalla poseeraamassa vähän. Niitä kuvia lisäilen sitten kunhan saan (lue: jaksan siirtää) ne kamerasta koneelle.