Ensin pari Sopan uusin temppu: oven sulkeminen. Oikeastaan se keksi sen ihan itse mustankipeyttään. Kun Dorre meni pois makkarista niin kävi tyrkkäämässä oven kiinni, ettei pääse takasin... Opetin sen sitten käskyllä toimivaksi. Ravistamiseen liitin myös sanan, ja nyt toimii aika hyvin kun vaan sanoo. Jättää kurat ulos eikä tuo sisälle..

_small.jpg

Tiistaina käytiin Reetan (serkku) ja Sodan kanssa kiertämässä lenkki, mutta koska Reetan koirat Kippe ja Nuppu oli hetkeä aiemmin siitä kulkeneet, ja Nupulla on juoksut, niin voitte vaan kuvitella miten hauska lenkki meillä oli... Nenä maassa, korvat tukossa ja tavat hukassa. Sieltä muutaman kuvan laitan tähän.

_small.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Eilen käytiin Sodan kanssa markkinoilla pyörimässä. Siellä oli hevonen, joita Soppa on aiemmin haukkunut. Nyt ei enää vaan oli tosi nätisti. Sillä aikaa kun pyörittiin kojujen välissä (ja Soda tunnisti kaikki koiraihmiset ja halus käydä silitettävänä...), heppa oli lähteny ajelulle ja käytiin vähän ottamassa seuraamista siinä hepan hajuissa. Vähän alkuun maata nuuskas ja sitten oli niin kun ei mitään vaikka ympärillä oli hälinää ja ne hajutkin vielä. Kotimatkalla otettiin satunnaisesti seuraamista ja oli tosi hyviä! Yhtään ei edistäny tai mitään muutakaan, yks koira ohitettiin myös seuraten.

Doris kävi myös eilen ulkona ja tänään myös. Pitää niin kovaa meteliä ovella, että ei sitä voi olla viemättä :D Tässä pari kuvaa siltäkin reissulta.

_small.jpg

_small.jpg_small.jpg

Illasta käytiin taas menopeliulkoilemassa Tiinan ja Tepon kanssa. Nyt kun Teppo oli matkassa niin Sodalla ei meinannu pysyä vauhti millään hallussa. Arttu tuli aina sen verran jäljessä, että Soda meni kaikessa rauhassa, mutta nyt kun Teppo pysy Sodan matkassa niin Sopalle tuli aina kiire olla ensimmäinen... Keskusteltiin sitten useaan otteeseen laukataanko vai ravataanko. Menomatka meni kyllä ihan hyvin, kun mentiin edellä. Ennen kun lähdettiin menemään, otettiin muutama video, juutuupiin varmaan latailen ja tähänkin linkitän yhden.

Tänään käytiin ottamassa agia Tiinan ja Artun kanssa. Ensin tehtiin kolmen hypyn "suoraa" hypyt oli vinossa mikä minnekin ja alussa mutkaputki vauhdittamassa. Sodalla oli rimat tapissa, ja yllättävän hyvin pysy ylhäällä. Välillä kyllä lenteli. Keppejä koitettiin tehdä, mutta Soda ei keskittyny kunnolla niin lopetettiin heti kun saatiin jotenki menemään. Keinua tehtiin myös yks kerta ja se otettiin videolle.