Maanantaina Soda pääs Ronja-coctailin (Rekku Rescuelta tuotu) kanssa pellolle ja luontopolulle juoksemaan. Alkuun rallit oli kovat, mutta sitten kun pysähdyttiin ottamaan kuvia niin Ronja jäi poseeraamaan ja Soda kyllästy ja rupes huutamaan. Ronja ihan hämmenty eikä enää tienny mitä sille tekisNauru Lintutornilla rupesivat kähinöimään kepeistä ja ne piti sitten kieltää kokonaan. Myöhemmin innostuivat taas juoksemaan viimeiset virrat pois.

Tiistaina käytiin Sodan kanssa itsenäisissä agireeneissä Lenni-käppiksen kanssa. Ei tehty rataa vaan reenattiin yksittäisiä pieniä juttuja. Lennille viritettiin verkot kepeille, mutta me alotettiin kun Lenni ei ollut vielä lämmitellyt. Ajattelin käydä katsomassa mitä Soda kepeille tuumaa, vaikka ei verkkoja tarviikkaan. Soda lähti kyllä hienosti, mutta toisen kepin kohdalla hämmenty aina verkoista ja hyppäs yli. Kiire oli niin kova, ettei ehtiny jäädä tutkimaan mikä siinä oikein oli ideana. Muutaman kerran jälkeen hermostu ja annettiin olla. Otettiin kolmen hypyn suoraa ja päästiin siihen, että oikealta puolelta ohjatessa mun ei tarvinnu liikkua ensimmäisen hypyn ohi ja Soda suoritti silti kaikki hienosti. Vasemmalta mun piti vähän edetä, mutta ei paljoa. Tehtiin siinä myös pieniä pyörityksiä. Sitten käytiin muutama kerta keinulla ja Soda oli paljon reippaampi kun aiemmin, kulki vieläkin matalana ja epävarmana, mutta reippaasti parempi silti.

Pidettiin tauko ja käytiin pihalla pyörimässä sillä aikaa kun Lenni kävi tekemässä omiaan. Sen jälkeen mentiin tekemään kepit ilman verkkoja. Soda lähti hienosti pujottelemaan, mutta toisen kepin kohdalla rupes mulle louskuttamaan. Kokeiltiin uudestaan ja taas sama. Odotin hetken ja annoin louskuttaa, sitten Soda lähti kiertämään keppejä ympäri ja palas mun luo, että okei, nyt voidaan jatkaa. Kävi vissiin tarkistamassa, ettei ollu verkkoja missäänPäättämätön Sitten teki täydet kepit molemmilta puolilta ohjaten tosi hienosti. Kulmia ei rueta kuitenkaan ihan vielä paljoa ottamaan. Nyt joudun kulkemaan sen verran lähellä keppejä, että koitan ensin ottaa vähän etäisyyttä siihen. Viimeisenä otettiin rengasta.Nolostunut
Ensimmäinen kerta meni hienosti, mutta sitten meni alas. Sen kanssa jäätiinkin painimaan. Lopulta Lennin omistaja tuli heiluttamaan palloa renkaaseen ja minä sain melkein hyppiä vieressä, että saatiin Sodakin pomppaamaan. Yritti vaan mennä ali tai kiertää vaikka mitä yritettiin. Laitettiin esteitä ja muuta mutta läpi meni tai kiertämällä. Lopulta saatiin muutama onnitunut peräkkäin ja jätettiin siihen. Pitää ottaa tuo rengas tehotreeniin, sitä ei juurkaan olla edes tehty aiemmin, viimeksi kunnolla Budapestissä...

Tänään aamusta vein elukat evakkoon porukoille ja Hermanni tuli tänne hoitoon sunnuntaihin asti. Huomenna käytän Sodan tohtorilla rabiesvasta-ainetestissä ja myöhemmin vien molemmat koirat agilityyn. Heepukin pääsee tekemään jotain kevyttä kivaa. Kepeistä ja keinusta se ainakin tykkää, siis niitä ja ehkä muutama mini-hyppy ja putki.