Käytiin tänään Sodan kanssa kahdestaan hallilla reenailemassa. Ensin tehtiin agijuttua, alkuun putken ja keppien kulmia ja hakemista. Laitoin putken J:n malliin ja kepit kulmakkain sen kanssa, kuvio muistutti siis hieman T-kirjainta. Kepit oli puolikkaat kun en jaksanut molempia puolikkaita kanniskellaNauru Ensin tehtiin pelkkää putkea tosi vaikeista kulmista ja So haki mahottoman hienosti, kunhan malttoi suurimmalta kiihtymiseltään kuunnella. Sitten otin kepit kerran erikseen oikealta ja kerran vasemmalta ohjattuna ja sen jälkeen pyörittelin siinä vähän millon mitenkin. Muutama oli hankalampi, mutta nekin onnistu aina tokalla yrittämällä.

Sitten Soppa piti vesitauon kun turpa oli täynnä hiekkaa, ja muutenkin. Tahkottiin rengasta, muutama kerta meni renkaan ympräi juoksemiseen, mutta kertaakaan ei tullut mistään väärästä välistä. Sitten kun kerran onnistu niin lähti vaan paranemaan päin. Ehkä siitä vielä hyvä tulee..

Seuraavana A. Soda maltto mun suureksi yllätykseksi ottaa alastulon kontaktit kaikki tosi hienosti! Ja ilman hihnaa!Yllättynyt Kerran pylly tipahti, mutta korjasi ite pienestä vinkistä. Jei! Vielä kun toimis radallakin...

Viimeisenä agijuttuna keinuteltiin kerran, tämäkin ilman hihnaa. Soda paljon normaalia urheammin tuli puoleen väliin, siitä nakin houkuttamana vähän yli ja annoin keinunkin mennä reippaammin kun normaalisti eikä yhtään arastanut. Kumarrusasennossa painoi ite alas laudan ja otti kontaktin, jei!Klink Klink (raha)

Sitten tokottelujen vuoro. Ekana kaukot namikuppi takapalkkana. Ensimmäiset oli laiskat ja epävarmat, mutta eipä olla hallilla niitä yhtään tehtykkään. Ekan palkan jälkeen rupes kuitenkin toimimaan melko normaalisti ja sain palkattua muutamasta tosi topakasta vaihosta.

Sitten (erehtyin ottamaan) seuraamista, sitä tahkottiinkin vaikka sun kuinka kauan. Joka liikkeelle lähdön jälkeen silmät nauliutu esteisiin. Käännettiin selkä niille ja muutama tosi hyvä pätkä, vaikka paljon olikin ihan törkeetä edistämistä ja vaikka sun mitä hölmöilyä. Mitä on tapahtunu meidän kohtalaiselle seuraamiselle?!Yllättynyt

Nouto on hallissa ihan käsittämätön. Tai siis Sodassa taitaa olla diivan vikaa. Ihmettelin alkuun, miks ei nosta kapulaa hallissa kunnolla niin kun kotona normaalisti. No, katoin kerran tarkemmin.. Kaveri ronkkii sen jotenki epämääräsesti etuhampaillaan ja varoo visusti koskemasta hiekkaan.. Pallon kanssa ei kyllä mitään väliä onko suussa kilo vai kymmenen kaikkea moskaa. Muuten suoritti noudon älyttömän hienosti, ei myöskään korjannu kapulaa suuhun kunnolla tai pureskellu yhtään. En kuitenkaan jaksanu rueta tahkoomaan sitä nostamista niin tehtiin pitoharjotuksia. Joskus toiste sitä nostelua sitten..

Sitten tohtorointia. Sodan tulokset (rabies vasta-ainetesti) tuli, 0,50 pitäis olla ja oli 0,47. Jos siis haluais maata vaihtaa niin uus rokotus ja testi ja törkee lasku, ei kiitos..

Kamera löyty myös maanantaina poliisiasemalla, ihmeitä siis edelleen tapahtuu (vaikka kyllä oli iso liuta ruksijoitakin että ei sen puoleen)! Tässä muutama kuva, galleriassa lisää.


_small.jpg_small.jpg

_small.jpg

Tiinaa ja Teppoa tähystämässä

_small.jpg

Hetki ennen kameran hukkumista..Päättämätön
_small.jpg