Tänään kävin hakemassa Sodan eläinlääkärireissua varten. Hermanni meni siks aikaa tahiniemeen ja näki ovella myös Doriksen. Hirmu uteliaana sitä haisteli, mutta sitten kun Dorre rupes sähisemään niin Hepukin muris. Dorre oli vessassa saunan nurkassa sen aikaa kun Heepu piippaili muualla.

Sodalta mentiin ottamaan rabiesvasta-ainetestiä varten verinäyte. Odotustilassa oli tällä kertaa vilskettä, ensin tuli 8v bortsu-collie sekotus u, jossa saatto olla kuulemma myös sakemannia. Bortsun näkönen ja paljon isompi aumakattokorva. Sitten tuli vielä tötteröpäinen puudeli. Ja Soda istu ja makoili nätisti mun tuolin viressä ja kerjäs nälkäsenä nameja.. Fiksu piski. Verinäytteen anto ottaa hyvin. Nojas vaan päätä mun olkapäälle kun pidin kiinni eikä vilkassukkaan piikkiinNauru Sitten kun neula vedettiin pois niin kampes kyllä tyylikkäästi mun yli pakoon lattialle.

Nyt jos tulos on mitä pitää, niin Sodalla on elinikänen oikeus ainakin ruotsiin, norjaan ja britteihin.

Kävin taas vaihtamassa koirat ja Hermannin kanssa mentiin illalla vielä tokoon. Ensin luoksepäästävyysSeuraaminen oli hurjan hieno, välillä otti kontaktia jopa muhun nakkien lisäksi. Kun palattiin riviin niin Henna sano, että sehän on kun toinen koira (verrattuna vissiin siihen kun alotettiin?). Jäävät oli ihan Hermannimaiset. Maahan piti näyttää ihan kunnolla, että meni ja seisomisessa piti syöttää koko ajan että pysy. Joskus ne oli kunnolliset, mutta sitten pitkän tauon jälkeen palas takasin tuohon pisteeseen. Luoksetulo oli tosi hieno, vaikka en irti laskenukkaan. Varmaan ois voinu kun ei kertaakaan ollu kiinnittäny huomiota muihin koiriin siihen mennessä (!!!!). Henna sitäkin sano, että ei sitä kiinnosta enää mikään muu kun minä, toisin kun ennen. Hyppyä ei tehty ollenkaan, mutta käytiin ottamassa muutama kerta keinua sen sijasta. Heepu oli siitä hirmu innoissaan ja sen jälkeen lähdettiin. mikä oli Heepulle ihan ok, ilosena kävi häntää heiluttamassa Outille joka piti reenit ja sai siltä vielä pienen palan nakkia.

Nyt se vetelee hirsiä ja toivottavasti huomenna vihdoin sinne agiin molempien kanssa.