Heepu kävi aamusta pitkän laihdutuslenkin ympäri kaupunkia ja oli ihan läkähdyksissä kun käveltiin mäki ylös kotiin. Sitten se nukkuikin siihen asti kunnes lähdettiin hallille.

1267813547_img-d41d8cd98f00b204e9800998eRiikka piti ja nyt oli pakkasen takia vaan ihan lyhyt rata. Ensin käytiin Pluton kanssa vähän hurvittelemassa ja tehtiin vaan 1-5. Putken jälkeen se äkkäs keinun hallin seinän vieressä, mutta tuli takasin kun kutsuin (ihme) ja jatko rataa. Palkkasin jo nelosen jälkeen kun tuli ite hakemaan palkkaa eikä lähteny pistelemään minne huvittaa niinkun yleensä. Tehtiin vielä muutama kerta ja Heepu oli hirmusen tarmokas (vaikka tarmon päivä on vasta huomenna).

Sodan kanssa jäätiin tahkoomaan nelosen ja vitosen väliä. Heepun kanssa oon oppinu tekemään valssit miten sattuu, ja nyt sitä sitten korjailtiin. Lopulta opin hienon nenästäkiinnivalssin. Sitten vitosen ja kutosen välissä hienosti meinasin juosta koiran yli ja tahkottiin siinä lisääNauru Viimein saatiin koko rata tehtyä ilman mitään virheitä eikä ees rimat tippunu. Eli mulle ihan tarpeeks vaikee reeni, vaikka koira osaskin. Oli kyllä ihan aiheellista vaihtaa ryhmää vaikka moni muu erimieltä olikin...

Kotona Heepu sai vielä vähän temppuilla. Ryömittiin, pujoteltiin, pummattiin, vilkutettiin ja seurattiin. Jossain välissä se onnistu myös ryöstämään multa nakkipussin, mutta kun otin pannasta kiinni, tuijotin ja pyysin oikein matalalla äänellä laskemaan irti niin laski! Sitäkään se ei ois ikinä ennen tehny, ennemmin hotkassu vaikka pussin muovineen päivineen, mutta ei ainakaan ois laskenu irti. Oikein kehityskelpoinen kaveri siis iästä huolimatta, vielä kun ehtis laihtua koiran mittoihin ennen hautaa.