Tänään Pluto tuli hallille tokoon ja Flickan kanssa koirapuistossa ollut Stiina lähti mukaan Sodan kanssa. Paikalle ei tullutkaan muita, eli oltiin neljästään. Ensin Stiina otti Hermannista seisotuskuvia ihanan pimeässä hallissa(pari PK-ihmistä naureskeli valtavalle vatsalle). Kuvia laitan jossain välissä galleriaan ja ehkä tähänkin jonkun näytille. Sitten vaihdettiin koirat päikseen.

Otin Sopan kanssa ihan vähän seuraamista, noudon ja kaukot. Seuraamisessa oli ihan yli-innokas, eli tehtiin vaan muutama askelsiirtymä. Noudossa riiputti kapulaa vinosti etuhampailla, otettiin pitoharjotus perään.. Kaukoissa tarjos koko ajan maahanmenoa ja palkkasin hyvästä istumisesta taakse pallolla. Sillä aikaa Stiina touhus Heepun kanssa seuraamisia, seisomista ja muuta kivaa touhua, ja taas vaihdettiin koirat.

Stiina teki Sodan kanssa tokoa ja näyttelyjuttuja sillä aikaa kun mä otin Heepun kans ensin seuraamisia, vähän luoksetuloa, noutoa ja vauhdista makuuta ja seisomista. Sitten Pluto keksi hallin laidalta kepit ja otettiin sitten niitä kuudella kepillä. Heepu oli ihan tykki! Se oli niiiin innoissaan. Sit se keksi että heti keppien perään on keinu, että mentiin sitten sinnekkin. Heepu ei yhtään pelänny sitä (mitä kummaa!?!) vaikka parin kerran jälkeen annoin mennä vapaasti kunnon pamauksella alas, enkä yhtään hidastanu keinun vauhtia. Heepu halus aina uudestaan ja uudestaan siihen! Otettiin vielä vähän tokojuttuja ja kerran kepit ja keinu ennen lähtöä.

Pihalla pyörittiin hetki ennen kun Pinocchio ja Timo tuli Hermannia hakemaan. Heepu ei ollu ees Sodasta millänsäkkään, välillä vähän mulkoili mutta ei urahtanukkaan. Sitten kun tulivat hakee niin Pluto meni autoon ja tulivat Sodaa moikkaa. Ensin Soda haukku Timolle eikä meinannu muistaa, mutta kun Timo sai pallon käteen niin unohtu kaikki urinat.. Helposti lahjottavissa siis.