Eilen aamupäivästä käytiin Heepun kanssa eläinlääkärin kautta koirapuistossa. Eläinlääkärillä käytiin siis puntarilla, edellisestä kerrasta on jo aikaa eikä tuota mihinkään kotivaakaan saa mahtumaan. 2005 oli painoa ollut 29,?kg, nyt sitä olikin jo 35,4kg.. En ehkä halua edes tietää paljon se paino talvella on ollut, varmaan PALJON.

Koirapuistossa tuli viereiseen tarhaan kaks vaaleaa isoa narttukoiraa jotka ois mielellään leikkiny Heepun kanssa, mutta omistaja piti ilmeisesti ne mieluummin omalla puolellaan. Aidan viertä ne kyllä kävi juoksemassa Heepun kanssa, lopulta se sitten väsy ja tuli mun luo että joko lähdettäis.

Ennen kun Hermanni lähti kotiin, muisteltiin sen kanssa vielä vähän vanhoja temppuja ja hyvinhän ne oli muistissa. Siitä oli hirmusen kivaa tehdä juttuja ja yritti selvitä kaikesta mahdollisimman nopeasti ja välillä tarjosikin lisää temppuja jos en heti keksinyt mitä seuraavaksi.

Illalla mentiin Sodan kanssa hallille pitkästä aikaa näyttelyharjotuksiin joita on enää muutama kerta jäljellä. Soda oli hirmu innokas ja muuten meni hyvin, mutta koplaaminen pelotti kamalasti. Millään ei meinannu uskaltaa seisoa samaan aikaan, sitä pitää rueta harjottelemaan nyt muuallakin. Sillon kyllä seiso oikein nätisti kun Satu kierti Sodaa ympäri, mutta heti jos yritti edes silittää niin So rupes mielistelemään. Tosi hauskaa.

Tänään käytiin aamupäivällä koirapuistossa ja sinne tuli samaan aikaan nuori kultsikkanarttu jonka kanssa oli hirmu kiva juosta. Se vaan väsähti aika äkkiä ja katto vierestä kun Soppa juos rinkiä. Samalla kerralla harjattiin karvaa iso kasa pois.