Perjantaina käytiin pienellä porukalla ottamassa jälkeä. Soda sai kaks namijälkeä ja päissä purkissa vähän kissanmössöherkkua loppupalkkana. Soda kävi hienosti maahan jäljen alkuun, jommalla kummalla kerralla myös ihan omatoimisesti ja rauhottu siihen. Jäljesti tosi keskittyneesti eikä jyränny ollenkaan. Väsähti siitä touhusta niin, että heti kun autoon pääs kävi nukkumaan.

Tänään oli hallilla meidän eka tokokoe. Meni hyvin ja huonosti, Soda suoritti reippaasti alle oman tasonsa, mutta videolta kun katsoi ei näyttänyt ollenkaan niin kamalalta kun tuntu, ei tullu yhtään nollaa ja teki elämänsä ensimmäisen rivissä onnistuneen paikallamakuun..

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makuu: 6 (koskin koiraan alotuksen perusasennossa ja oikas asentoa aika alussa)
Seuraaminen kiinni: 7,5 (törmäs lähdössä jalkoihin ja haahus jossain kohti vähän)
Seuraaminen irti: 5 (tajus ihmiset kehän laidalla ja pitihän niitä käydä ihmettelemässä kehän laidalta)
Liikkeestä maahanmeno: 7,5 (laskeutu vähän hitaasti mutta ekasta käskystä)
Luoksetulo: 8,5 (samat hajut häiritsi mun selän takana mitkä monia muitakin ja sit tarjos eteen istumista!?!)
Liikkeestä seisominen: 8 (musta oli ok?)
Estehyppy: 6 (pyörs takamuksen sen jälkeen kun olin menny sivulle ja tuli vino perusasento)
Kokonaisvaikutus: 6

Yhteensä 137,5p eli 3. tulos. Jos ei väärin laskettu, niin Soda oli 12/24.

Sitten päivällä käytiin vielä Varkaudessa mätsärissä aikuisten luokassa. Ensin koirat oli pareittain kehässä. Esiinty ihmeen hyvin, odotin että ois hinkunu jokaseen suuntaan eikä ois suostunu ravaamaan, mutta ravas tosi hienosti. Tuomaria yritti kovasti mielistellä ja siks oli vähän hankala kattoo koira läpi, mutta anto kuitenkin. Soda sai punasen nauhan.

Punasten kehässä schapendoes-Poju oli meidän takana ja So tietysti hokas sen ja oli jo valmis leikkimään.. Välillä ravas ihan nätisti ja seiso, mutta sitten taas muisti Pojun. Soda putos punasista eikä siis sijottunu.

Huomenna mennään Varkauden mölli-tokoon, kattoo miten siellä käy. Huomenna pitäis myös ilmottautua Varkauden ja Jyväskylän virallisiin kokeisiin.. (Ja jos ei Jyväskylään mahdu niin Maaningalle ehkä sitten).