Tänään käytiin Varkaudessa hakureeneissä piiitkästä aikaa ja otettiin kolme ukkoa. Ja Sopalla oli ensimmäistä kertaa uudet pikapienennetyt rensselit päällä!

Ensimmäinen oli ehkä n. 40m päässä kuusten keskellä hyvässä piilossa. So lähti tietysti hirveellä innolla menemään, nenä vaan unohtu vauhdissa pois päältä. Piilon ympäri juostiin pari kunniakierrosta kunnes hoksas että hei, vois vaikka haistella. Ja sitten se ukko löyty ja pääs leikkimään naruleluilla.

Toinen oli aika samanlainen, ukko nyppylän takana suunnilleen saman matkan päässä kuusten juuressa. Nyt So löys aika suoraan perille ja taas pääs leikkimään ja oli hirmusen hauskaa.

Kolmas oli aika aukealla väylällä näkyvällä paikalla, kun kukaan ei muistanu ohjeistaa maalimiestä, että kunnon piiloon. Tämänkin ohi Soda meinas siitä huolimatta painella, mutta ilmeisesti just kohdalla huomas, että tuossahan se on ja löys perille (silmillä?).

Huomenna alkaa ihan oikeesti oikeesti tehotokoilu, eli tokoa joka päivä jos ei mitään muuta hirveen rasittavaa ole ohjelmassa. Erityisesti seuraamisen ja paikallamakuun työstö.