Tänään oli taas agilityä. Tällä kertaa Sodan lisäks ei ollut kun Tiina ja Teppo. Ennen agia käytiin uittamassa koirat rannassa, kun oli niin lämmin päivä.

Ensin otettiin hallissa hyppy-puomi-hyppy pätkää. Hypyt oli vähän vinosti puomiin nähden. Otettiin ensin puomi pari kertaa, muuta vikaa ei ollut, mutta rynnii alas hirmusta vauhtia. Ensimmäisen puomin rymisti alusta asti, mutta toisella maltto ottaa kontaktin ylös mennessä.

Hyppyjen kanssa yhdistettynä otti nousukontaktin jotenkin, mutta vois parantaa, alas rymisti vaihteeks ja tahkottiin sitten sitä kontaktia vähän. Myöhemmin se rupes menemään jotenkin, mutta paljon on vielä tekemistä.

Kolmannella kerralla oikein yllätyin, kun nousukontaktille lähti kamalalla vauhdilla ja olin varma että juoksee läpi, mutta siihen se napsahti ja odotti luvan jatkaa. Alas hidasti myös hienosti ja jäi siihen sitten jotain haahuilemaan, mutta ei ottanut kontaktia edelleenkään kunnolla. Paremmin kuitenkin.

Ohjelmassa siis kontaktien alastuloja.

Ulkona otettiin keppejä ja meni myös tosi hienosti. Soda osaa hakea jo oikein ekan kepin, pitäis rueta vaikeuttamaan kohta kulmia. Ainut, että jättää edelleen herkästi viimesen kepin pois, ei vissiin malta kun tietää palkan.

Muuta ei sit otettu tällä kertaa.

Lapissa otettiin pari keppijälkeä myös. Ensin tein lyhyemmän, missä oli kapeita mutkia ja päähän kepin, eikä ollu mitään ongelmaa. Toisen tein pidemmän ja vaikeamman, väliin yhden kepin ja vähän matkan päähän toisen ja siihen lopetus. Ensimmäisen kepin löysi hienosti, mutta toisen ohi meni. Huomasin sitten, että olin tiputtanut kepin jäljen viereen.. Toisella yrittämällä löysi kuitenkin myös sen.

Huomenna käydään tokoilemassa ja katotaan vähän missä mennään, kun ei olla oikein aikoihin mitään otettu..