Ilpo piti tänään reenit, eli oli oikeesti ihan hyvät ja Sodakin oli liinassa hihnan sijaan. Koiria ei ollut kun Arttu ja Elmo meidän lisäksi, mentiin oikein tarkoituksella keskelle kun aina ollaan reunassa.

Paikallamakuu: Soda pysy tosi hyvin, vaikka menin pitkälle matkalle. Kävin palkkaamassa aina välillä. Ei noussut edes, kun ovella ramppas jotain hyyppiä. Vahvistin kyllä käskyä sillon, mutta pysypä kuitenkin.

Seuraaminen: Ennen liikkeelle lähtöä kontakti oli tosi hyvä, lähdettiin liikkeelle ja So jyräs suoraan ohi. Aina kun kontakti hävis peruutin takaisin päin ja So heräs ja palas sivulle. Palkkasin hyvästä kontaktista kesken liikkeen ja loppupalkkana lelu. Oli suht hyvä, vaikka So osais myös paremmin. Lelupalkkausta kehotti lisäämään myös kesken liikkeen ja taistelua enemmän.

Liikkeestä maahanmeno: Seuraamisessa oli tosi hyvä kontakti ja putos heti käskystä alas ja jäi kivasti. Vapautin sivulta taakse. Neuvona ehdotti heittopalkkaa taakse heti kun putoaa nätisti.

Luoksetulo: Ei mitään ongelmaa koirassa, ite teen jonku ihmeellisen olkapääheilautuksen mitä en ees ite tajua.. Kisoissa voivat puottaa pisteitä nin pitäis koittaa opetella se pois.

Liikkeestä seisominen: Ei pysähtynyt ekalla ja tokalla jäi hiipimään. Otettiin sivussa vähän seisomista ennen omaa vuoroa ja sitten yksitellen vielä uudestaan. Pysähty jo paremmin. Tässäkin pitäis käyttää heittopalkkaa taakse ja vapautusta kun pysähtyy hyvin. Pitää tätä kyllä harjotella vielä aika paljon...

Hyppy: Otettiin pallolla. Ensin pidin pannasta ja meni hyvin. Toisella ensin käsky ja pallon heitin kun oli hypyn päällä menossa. Molemmilla kerroilla tuli hypyn kautta kyllä pois, mutta meni mun ohi ja jäi jyystämään palloa. Ois pitäny olla kaks mukana niitä tai sit ois voinu ottaa naruleluilla kun niitä ois ollu..

Reenien lopuks sovittiin, että mennään tiistaina PK-reeneihin ja sovitaan siellä joku hakureeniryhmä tai jotain, ettei aina tarvi varkaudessa käydä.